Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera már nem a régi többé: vékony és elképesztően dögös, amit ezúttal is megmutatott követőinek.

Hol van már az aranytorkú, molett énekesnő, aki csak lepelruhákban tudott járni. Mára Tóth Vera egy elképesztően szexi, 40 kilót fogyott sztár, aki után nem csak a férfiak, hanem még a nők is szívesen fordulnak meg. Kitartása és akaratereje sok hasonló sorsú nőnek és férfinak ad erőt. Vera azonban nem áll meg, még nem elegédett a látvánnyal, bár bevallása szerint az sem zavarná, ha ez lenne a végleges alakja. Még összesen 15 kilótól szeretne megszabadulni, hogy elérje a vágyott 65 kilós álomhatárt.

Mióta szexi dívává fogyott

az extra kiegészítőket is szívesen viseli,

ahogy ezt a láncos hajékszert is, amit egy Rapülök koncert alkalmával öltött magára.

#rapulokkoncert #diosgyor #miskolc #ajlavju #istenivolt

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

A hónap sminktrükkje: a meztelen ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20170727-augusztus-honap-sminktrukkje-a-meztelen-ragyogas.htmlA nyár legforróbb napjain nélkülözheted az alapozót és a púdert, hagyd a bőrödet természetesen ragyogni. Helyezd a hangsúlyt a szemedre, ez a minimalista smink fantasztikusan mutat majd a napbarnított bőrödön. TrendThinkstockEster Dee angol valóságshow-sztár mellei kiestek a ruhájából - FOTÓ (18+)http://www.life.hu/trend/20170804-ester-dee-angol-valosagshow-sztar-mellei-kiestek-a-ruhajabol-foto.htmlA dúsgazdag angol háziasszony és reality-sztár, Ester Dee szó szerint kipottyantott cickóit a vörös szőnyegen. Nagyon szexi akart lenni egy nagyon drága autó motorháztetőjén. Döntse el mindenki, hogy sikerült-e neki. Trend--Ezért törölné Kim Kardashian a leánykérős fotóját http://www.life.hu/trend/20170804-kim-kardashian-megbanta-hogy-kiposztolta-a-leanykerest.htmlMindenki életében van legalább egy olyan fotó, amit kiposztolt, de később már megbánta. Nos, ilyen Kim Kardashian oldalán is van, de mégsem törölheti le, mert egymillióan kedvelték. Trend--Bódi Sylvi egy szál semmiben pózol: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170804-elkepesztoen-szexi-fotot-posztolt-bodi-sylvi.htmlA csinos modell egy valóban különleges fotóval kápráztatta el a követőit. Bugyi nélkül nem sűrűn látni Bódi Sylvit. Trend--Sárgadinnyével meztelenkedik Mihalik Enikő: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170804-dinnevel-szexizik-mihalik-eniko.htmlFülledt nyárias fotóval örvendeztette meg a követőit Mihalik Enikő: ilyen az igazi egzotikus, forró hangulat. TrendOrigoTóth Gabi egy szál bikiniben szexizik: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170804-furdoruhaban-szexizik-toth-gabi.htmlTóth Gabi fürdőruhában villantotta meg magát, de nem akárhol: egy villányi borospince hűsítő árnyékában. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.