Mihalik Enikő szupermodell Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy elképesztően gazdagok is a világhírű magyar szupermodellek, Mihalik Enikő, Palvin Barbara és Axente Vanessa. De mégis mennyi az annyi? 

Mihalik Enikőt még 15 éves korában fedezték fel egy plázában. A gyönyörű modell erről gyakran mesél, ahogy azt is tudni lehet róla, hogy miután bekerült a modellszakmába, majd több versenyt is megnyert. Innen egyenes volt az út a világhírig, ugyanis világmárkák figyeltek fel rá. A 30 éves Enikő azonban már a jövőjére is gondol. Elindította első ruhakollekcióját, és ebben látja a jövőt.

Mihalik Enikő Forrás: Vogue Nippon, Mari Sarai for Harper's Bazaar Russia

Palvin Barbara kislányként, 13 évesen kapta meg az első felkérését, 2008-ban pedig már az ELLE magazin nagyobb divatanyagában is szerepelt. Barbi még most is csak 24 éves modell a Forbes magazin úgy tudja, 2015 és 2016 júniusa között 4 millió dollárt (vagyis több, mint egymilliárd forintot) keresett.

Palvin Barbara Forrás: Victoria's Secret, L'Oréal Campaign

A zalaegerszegi modell, a 21 éves Axente Vanessa is nagyon keresett, éppen ezért már New Yorkban él. Elmondta, hogy eddigi keresete a pénzt okosan befektető édesapjának köszönhetően már átlépte az egymilliárd forintot - írja a Pénzcentrum.hu.

Axente Vanessa Forrás: Instagram/Axente Vanessa

Magyar modellek szépségtitkai

Méltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Cikkünkben eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.