Brutálisan fest Mel B: Fotó!

fotó Melanie Brown Mel B
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztóan néz ki Melanie Brown, a Spice Girls egykori énekesnője. 

Nem könnyű időszak van Melanie Brown, azaz Mel B háta mögött. Nemrég napvilágra került a családi kálváriája, amely válásba és alkudozásba torkollott, és ez a legszebb része a történetnek. Kiderült ugyanis, hogy Melanie férje rendszeresen bántalmazta fizikálisan és szexuálisan is a nejét, sőt, arra kényszerítette, hogy egy harmadik fél bevonásával közösüljenek.

Nem is hasonlít egykori önmagára Mel B Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Spot

A hármas szexjeleneteket Belafonte videóra rögzítette, és ezekkel tartotta sakkban az énekesnőt, aki sokáig nem tudott emiatt lépni a beteges férjével szemben. Úgy tűnt az igazságszolgáltatás Mel B mellé állt, hiszen távolságtartási végzést is kapott a férfival szemben, ám nemrég mégis pénzfizetésre kötelezték a sztárt.

Állítólag a tárgyalásokon elhangzott, hogy az ügy lezártáig

Melanie-nak kötelessége háztartási hozzájárulást

fizetnie a férfinak, mert Stephan nem tudja eltartani magát. A bíróság pedig meg is ítélt,
havi 10 millió forintnak megfelelő összeget. Ezek után nem csoda, hogy az énekesnő borzalmasan fest. A haját nagyon rövidre vágatta és aggasztóan le van soványodva - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.