Heti trendjelentés: nézd meg milyen ruhákban sokkoltak a sztárok

fashion week Brie Larson Zendaya vörös szőnyeg Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten láttunk pár érdekes megoldást, egy csodás Csipkerózsikát, és olyan is van, aki új oldalát mutatta meg! Lássuk a részleteket!

A Csipkerózsika: Brie Larson

Manapság szeretnek Disney-hősöktől inspirálódni a sztárok. Brie Larson ruhája is egy modern Csipkerózsikát testesített meg, és nagyon jól állt neki ez a kifinomult darab. A színésznő egyébként a főszereplésével készült The Glass Castle című film premierjére érkezett ebben a ruhakölteményben.

Brie Larson Forrás: AFP

Bejön Brie Larson ruhája?

A laza nyári stílus: Vanessa Paradis

A locarnói filmfesztiválra a jóképű író és rendező, Samuel Benchetrit társaságában érkezett Vanessa Paradis. Benchetrit filmjének, a Chiennek a premierjére egy könnyű nyári szerelést választott a csodás modell, akinek már lánya is az elsőszámú modellek táborába tartozik.

Vanessa Paradis Forrás: Northfoto

Tetszik Vanessa Paradis ruhája?

Az old school bulikirálynő: Zendaya

A fiatal énekesnő nem fél kísérletezni, és döbbenetes, hogy még ez a 80-as évek buliszettjére hajazó összeállítás is jól állt neki. Mi imádjuk Zendaya bátorságát, egy Los Angeles-i partin ő bármikor ki tud tűnni.

Zendaya Forrás: AFP

Zendaya a bulikirálynő LA-ben?

Az őrült stylist: Betsey Johnson

Talán nem néznétek ki belőle, de a 75 éves, őrült unikornisruhába bújt Betsey bizony személyi stílustanácsadóként dolgozik. A feltűnő ruháiról ismert stylistnak vajon mitől megy olyan jól a szekér? Ti megfogadnátok a tanácsait?

Betsey Johnson Forrás: AFP

Szeretnétek ilyen stílustanácsadót?

A hipszter: Jessica Biel

Azt eddig is tudtuk, hogy Jessica Biel szívesen hord laza farmeros, pulcsis szetteket, de ezúttal kicsit mást mutatott. A bő farmerkabáttal, a ruhával és a tornacipővel elég hipszter lett a szerelése, amit jól kiegészít a magasra rakott konty és a hátizsák. Nektek bejön ez a stílus?

Jessica Biel Forrás: Northfoto

Tetszik a hipszter Jessica Biel?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.