Rábaközi Andrea modell fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 évet is letagadhatna az egykori modell: fantasztikusan néz ki!

Ma ünnepli a születésnapját Rábaközi Andrea, aki az 1980-as években vált híres manökenné. Az Állami Artistaképző Intézet egykori tanulóját 1986-ban kiáltották ki az év felfedezettjének.

Elegáns fekete-fehér fotón Rábaközi Andra Forrás: Zoltan Devai Photographer

Teljesen véletlenül lett modell, hiszen eredetileg a vendéglátásban akart elhelyezkedni. Ám egy fotós unszolására modellt állt, onnan pedig nem volt többé visszaút. Jöttek a fürdőruha-fehérnemű fotózások, majd az első reklámfiljével díjat is nyert. Nem meglepő, hiszen a szőke szépség tudja hogyan kell viselkedni a kamerák előtt.

Nem látszik rajta a kor, nem több egy perccel sem 40-nél ránézésre Forrás: Zoltan Devai Photographer

Az emberek köztudatába a Rapülők 1992-es Áj Láv Jú című klipjével került be, és Andrea véleménye szerint ez volt élete egyik legmeghatározóbb szerepe.

Felfoghatatlan, hogy ezt hogy csinálja Forrás: Zoltan Devai Photographer

Most pedig betöltötte az 50. életévét, ám a kor még mindig nem látszik rajta. Egyszerűen képtelen öregedni, hiszen egy perccel sem tűnik többnek 40 évesnél. Fantasztikus! De vajon hogyan éri ezt el?

Állítása szerint rengeteg munkával lehet csak megőrizni ezt a külsőt Forrás: Zoltan Devai Photographer

"Nagyon odafigyelek az étkezésre, a nyers élelmiszereket részesítem előnyben. Imádom a natúr magokat, gyümölcsöt, zöldséget. Ízetlenül étkezem, úgy főzök, hogy nem kóstolom meg az ételt. Magamnak nem is készítek meleg ennivalót, csak kiszolgálok három férfit (a két fiamat és a férjemet), szeretek az ő kedvükben járni. Azt csinálom, amit kérnek, számomra a főzés csak annyiban öröm, hogy örömöt szerzek vele. Étkezésnél leülök melléjük, de nem mindig eszem velük" - válaszolta erre a kérdésre egy korábbi interjúban

Brutálisan fest Mel B: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170811-borzalmasan-nez-ki-mel-b.htmlAggasztóan néz ki Melanie Brown, a Spice Girls egykori énekesnője. TrendOrigoSzőrharisnya és társaik: sokkoló dizájnerholmik, amiknek semmi értelmehttp://www.life.hu/trend/20170810-dizajnerholmik-amiknek-semmi-ertelme.htmlSzinte heti szinten számolhatnánk be a legújabb, divatosnak kikiáltott darabokról, amelyek valójában se nem szépek, se nem praktikusak. Nem is olyan régen összeszedtünk jó pár sokkoló ruhadarabot, ezúttal viszont újabb meglepő dizájnerholmikkal bővült a furcsaságok sora. Íme! TrendOrigoMelltartó nélkül bulizott a Szigeten Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20170811-melltarto-nelkul-bulizott-a-szigeten-toth-andi-wiz-khlaifa.htmlÉletében elször látogatott ki a Szigetre Tóth Andi, Wiz Khalifa koncertjére volt kíváncsi. TrendOrigoBódi Sylvi új hajat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170810-bodi-sylvi-stilust-valtott-foto.htmlBódi Sylvi folyamatosan elkényezteti követőit: ezúttal új hajáról posztolt.TrendOrigoBrutál szexi fotót villantott Baukó Éva http://www.life.hu/trend/20170810-igy-szexizik-a-vizparton-bauko-eva.htmlÉva legfrissebb fotója lassan felrobbantja az internetet: természetes szépségével hódít a sztár. Trend--Boob Heart Challenge, avagy csinálj szívet a cicidből: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170809-igy-lesz-sziv-a-cicidbol.htmlLáttunk már bizarr kihívásokat terjedni a neten, de most íme egy újabb: csak hogy nyáron se unatkozzanak a tinilányok. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.