Így fest most az 50 éves Rábaközi Andrea: Fotó!

2017.08.11. 20:03

10 évet is letagadhatna az egykori modell: fantasztikusan néz ki!

Ma ünnepli a születésnapját Rábaközi Andrea, aki az 1980-as években vált híres manökenné. Az Állami Artistaképző Intézet egykori tanulóját 1986-ban kiáltották ki az év felfedezettjének. 

Elegáns fekete-fehér fotón Rábaközi AndraForrás: Zoltan Devai Photographer

Teljesen véletlenül lett modell, hiszen eredetileg a vendéglátásban akart elhelyezkedni. Ám egy fotós unszolására modellt állt, onnan pedig nem volt többé visszaút. Jöttek a fürdőruha-fehérnemű fotózások, majd az első reklámfiljével díjat is nyert. Nem meglepő, hiszen a szőke szépség tudja hogyan kell viselkedni a kamerák előtt. 

Nem látszik rajta a kor, nem több egy perccel sem 40-nél ránézésreForrás: Zoltan Devai Photographer

Az emberek köztudatába a Rapülők 1992-es Áj Láv Jú című klipjével került be, és Andrea véleménye szerint ez volt élete egyik legmeghatározóbb szerepe. 

Felfoghatatlan, hogy ezt hogy csináljaForrás: Zoltan Devai Photographer

Most pedig betöltötte az 50. életévét, ám a kor még mindig nem látszik rajta. Egyszerűen képtelen öregedni, hiszen egy perccel sem tűnik többnek 40 évesnél. Fantasztikus! De vajon hogyan éri ezt el?

Állítása szerint rengeteg munkával lehet csak megőrizni ezt a külsőtForrás: Zoltan Devai Photographer

"Nagyon odafigyelek az étkezésre, a nyers élelmiszereket részesítem előnyben. Imádom a natúr magokat, gyümölcsöt, zöldséget. Ízetlenül étkezem, úgy főzök, hogy nem kóstolom meg az ételt. Magamnak nem is készítek meleg ennivalót, csak kiszolgálok három férfit (a két fiamat és a férjemet), szeretek az ő kedvükben járni. Azt csinálom, amit kérnek, számomra a főzés csak annyiban öröm, hogy örömöt szerzek vele. Étkezésnél leülök melléjük, de nem mindig eszem velük" - válaszolta erre a kérdésre egy korábbi interjúban

Rábaközi Andreamodellfotó