Sminkelj úgy, mint a szülinapos Jennifer Lawrence

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Jennifer Lawrence szépségápolás smink születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig szemtelenül fiatal, és már évek óta fent van a csúcson Jennifer Lawrence, aki ma ünnepli 27. születésnapját. Larion Oscar sminkmester elárulja a csodálatos színésznő szépségtitkait!

Kombinált bőrtípusa miatt odafigyel az alapos arctisztításra, esszenciális száraz arcolajjal hidratálja a bőrét és napközben többször használ energetizáló, élénkítő arcpermetet. A színésznő napi rutinjába beletartozik az esemény előtti arcpakolás is.

Jennifer Larence kombinált bőrtípusa miatt odafigyel az alapos arctisztításra Forrás: AFP/Valerie Macon

Mélyenülő, rejtőzködő szemhéja miatt általában az ajakhangsúlyos sminket részesíti előnyben.

A természetes hatás érdekében pórusminimalizáló báziskrémet használ az alapozó alá, hogy még tökéletesebb legyen a megjelenése. Folyékony, matt hatású alapozóval egységesíti bőrszínét, amit szivaccsal szokott felvinni. A T-zónát erősebben púderezi le a zsírosodásra hajlamos bőre miatt. Erős arccsontját rózsás árnyalatú arcpirosítóval lágyítja.

Mélyenülő, rejtőzködő szemhéja miatt általában az ajakhangsúlyos sminket részesíti előnyben Forrás: AFP

Szemöldökét természetes vastagságúra igazítja, amit a hajszínével harmonizáló árnyalatú szemöldökporral élénkít. Mozgó szemhéjára, hamvas rózsaszín szemhéjpúdert satíroz, majd sötét grafitszürke árnyalatú szemceruzával élénkíti alul-felül a szempillatövét, amit kontúrmentesen elsatíroz. Szempilláit dúsító, fekete szempillaspirállal festi ki. Általában fent, a szempillák külső szélét duplán festi, hogy kifelé íveljenek és optikailag nagyobbak legyenek.

Érzékien telt ajkát kontúrceruzával megrajzolja és befelé elsatírozza a színt, majd feltölti a kedvenc borvörös árnyalatú, hidratáló ajakrúzzsal.

Átlagos kislányból bombanő és márkanév: 20 éves lett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20170809-a-20-eves-kylie-jenner-stilusevolucioja.html20 éves korára az egyik leggazdagabb hollywoodi sztárcsemete lett, testvérével közös ruhakollekciókkal és saját kozmetikai branddel, amit az egész világon imádnak. De hogy lett Kylie igazi márkanév, és mennyit változott gyerekkora óta? Mutatjuk! TrendOrigoEzeket a sminkbakikat kerüld el! Közönségesek és öregítenek ishttp://www.life.hu/trend/20170807-ezeket-a-sminkbabkikat-keruld-el-ha-nem-akarsz-eveket-oregedni.htmlA jól megválasztott dekorkozmetikumokkal valóban varázsolni lehet, de ha rosszul válogatjuk össze a piperéket, vagy rosszul használjuk őket, akkor pont az ellenkező hatást érjük el. Íme pár szarvashiba, amit érdemes elkerülni! TrendThinkstockRihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!http://www.life.hu/trend/20170731-rihanna-a-modern-kori-disney-hercegno.htmlSok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. TrendAFPA hónap sminktrükkje: a meztelen ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20170727-augusztus-honap-sminktrukkje-a-meztelen-ragyogas.htmlA nyár legforróbb napjain nélkülözheted az alapozót és a púdert, hagyd a bőrödet természetesen ragyogni. Helyezd a hangsúlyt a szemedre, ez a minimalista smink fantasztikusan mutat majd a napbarnított bőrödön. TrendThinkstockA koreai nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170731-a-koreai-nok-szepsegtitikai.htmlTitkon mindenki az ázsiai nők kortalan szépségét irigyli, akiknek a bőrápolási rutinja sokban eltér az európaitól. Amellett, hogy sokkal alaposabbak, másra helyezik a hangsúlyt, máshogy gondolkodnak a szépségről. TrendThinkstockÍgy készül a Balaton ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20170720-igy-keszul-a-balaton-ihlette-smink-larion-oscartol.htmlCsobbanj a nyár legizgalmasabb színeivel. Legyél elragadóan vonzó pillanatok alatt nappal vagy az esti vízparti bulikon! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.