fashion week crotch charms intimékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme egy új divatőrület, ami nem meglepő módon Japánból indult útjára, és egyre nagyobb teret hódít. A leghíresebb webshopokból már bárki számára elérhető.

A "Beachtail", azaz "strandfarok" névre keresztelt intim ékszer a női alsóneműkhöz lett tervezve. Nyáron a fürdőruha alsó részére kell felcsatolni, így a bugyiból egy ékszer fog lógicsálni, amin még "drágakő" is van. Kissé hasonlít a kint felejtett tampon zsinórhoz, csak ez csillog.

Persze nem csak strandon lehet hordani, hiszen egyszerű fehérneműre is rákapcsolható a dísz, így a mindennapokba is csempészhetünk egy kis különlegességet. Ám csak akkor, ha kellőképpen piszkafa lábakkal rendelkezünk.

Ugyanis ez ismételten a nagyon vékony lányoknak lett kitalálva. Nehezen elképzelhető a Beachtail egy olyan nő esetében, akinek összeérnek a combjai. Hiszen ebben az esetben egyfelől nem látszódik a dísz, másfelől pedig a dörzsölésnek köszönhetően bőrirritációt okozhat.

Erre megoldást jelenthet, ha a fenekünkhöz közelebb lógatjuk ki az ékszert, amennyiben ezt is eléggé esztétikusnak találjuk. Így valóban farok lesz belőle.

Külön darabokból álló ciciékszer Forrás: Instagram

Az ékszereket gyártó Bodivas nevű cég nem csak a bugyikba, hanem a mellbimbókra is tervez ékszereket. Választhatunk az egyrészes bimbódísz, vagy a két külön darabból álló cicidekoráció közül, illetve néhány szín közül is. Micsoda szerencse. Megmenekült a világ.

Egy láncból álló ciciékszer Forrás: Instagram

Szőrös fürdőruhában pózolnak a nők: Fotók!

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a legújabb fürdőruhatrend is Amerikában látott napvilágot. Valószínűleg pillanatok alatt végig söpör majd a világon, hiszen a hülyeségre mindig vevők az emberek. De ennek aztán tényleg semmi értelme. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.