Szexi alakot villantott Tücsi: Fotó!

Tücsi fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal szépség olyan fotót tett közzé, ami akár egy képeslap is lehetne. 

Tücsitől már megszokhattuk, hogy amint kisüt a Nap, ő már azonnal bikinit húz, és napfürdőzésbe kezd. Már tavasszal is számos olyan fotót tett közzé, amitől mindenki szája tátva maradt, nem sokkal ezután pedig már egy hajón pózolt, vagyis fürdőruhás képekből nincs hiány.

Ám ettől függetlenül, ez a friss felvétel megér egy misét, ugyanis a sztár csodás alakján túl, lélegzetelállító panorámát is láthatunk, hála a királykék horvát tengernek. Tücsi pedig ezúttal a kerek popsiját helyezte központba, amivel egy óra alatt már közel ezer kedvelést szedett össze.

#mondaymorninglikethis

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Valószínűleg vannak néhányan, akik szívesen cserélnének vele, hiszen ilyen alakkal nem sokan rendelkeznek.

Baukó Éva bikinitestét nem lehet megunni: Fotó!

Rá sem lehet ismerni Baukó Évára, hiszen az egykor egészségtelenül élő szőke szépség mára teljesen megváltoztatta az életmódját, és ez bizony a külsején is látszik. Éva legfrissebb fotója lassan felrobbantja az internetet: természetes szépségével hódít a sztár.

Így fest Luis Fonsi csodálatos felesége: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-buszke-lehet-a-szep-felesegere-luis-fonsi.htmlKözös képek kerültek napvilágra Luis Fonsiról és a feleségéről: nagyon jól néznek ki együtt. Trend--Pocakos, szakállas pasas lett Ben Afleckből? Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-pocakot-es-szakallat-is-novesztett-ben-affleck.htmlAugusztus 12-én, lesifotósok kapták lencsevégre Ben Afflecket, aki ugyan elég ramatyul fest, mégis jól érzi magát. Trend--"Crotch Charm": intim ékszer női bugyikba tervezve http://www.life.hu/trend/20170814-crotch-charm-a-nok-uj-orulete.htmlÍme egy új divatőrület, ami nem meglepő módon Japánból indult útjára, és egyre nagyobb teret hódít. A leghíresebb webshopokból már bárki számára elérhető. Trend--Így fest ma Leticia Calderón, az Esmeralda egykori sztárja: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-ilyen-szep-az-esmeralda-egykori-sztarja-laura-zapata.htmlLeticia Calderónnak minden jól áll: hosszú barna fürtökkel, és szőke rövid hajjal is fantasztikusan néz ki. TrendOrigoPizsama, buggyos ujj, pucér fenék: Ruhamustra a Teen Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170814-ruhamustra-a-2017es-teen-choice-awardsrol.htmlVasárnap este adták át a Teen Choice Awards díjait, amit szokás szerint megelőzött a vörös szőnyeges bevonulás. Akadtak meglepetések és kirívó szerelések, amiket már mutatunk is! TrendAFPZimány Linda szerint nem kell takargatnunk a testünket http://www.life.hu/trend/20170812-zimany-linda-nem-rejtegetne-a-nok-testet.htmlZimány Linda őszinén mesélt arról, hogy mit gondol a nőiségről. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.