Élvezd ki a nyár utolsó napjait: romantikus smink napsütötte napokra

Forrás: Thinkstock -
szépségápolás romantika smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meghitt pillanatokhoz legyél hamvasan ártatlan ezzel a könnyen elkészíthető érzéki sminkkel. Részesítsd előnyben a halvány rózsás árnyalatokat egy kis csavarral megfűszerezve. Élvezd ki a nyár utolsó napjait!

Ahhoz hogy fesztelenül élvezd a pillanatot, nem árt egy kis körültekintő előkészítés. Kezd az alapos arctisztítással bőrtípusodnak megfelelően, majd jöhet egy kis extra tuning: tegyél fel egy esemény előtti feszesítő, tápláló fátyolmaszkot. Egy könnyű esszenciával még egészítsd ki a bőrápolási rutinodat. Használj ezután egy pórusminimalizáló, bőrtökéletesítő krémet, hogy fátyolszerűen légies legyen az alapozásod. Frissítsd fel a szemkörnyékedet: háromszög alakban tegyél fel a bőrszínedtől egy árnyalattal világosabb korrektort, szépen dolgozd össze az alapozóval, majd fixáld le porpúderrel, hogy tartós maradjon.

Szemhéjadra satírozz egy halvány rózsás árnyalatú szemhéjpúdert, a szempillatőhöz tegyél egy kevés padlizsánt ezzel mélyítve a szempillák tövét Forrás: Thinkstock

Szemöldöködet élénkítsd szemöldökspirállal. Száliránynak megfelelően húzd át vele a szemöldöködet, hogy rendezett legyen. Szemhéjadra satírozz egy halvány rózsás árnyalatú szemhéjpúdert, a szempillatőhöz tegyél egy kevés padlizsánt ezzel mélyítve a szempillák tövét. A szemhéj közepére tegyél egy kis metálos rózsaszínt, hogy amikor rebegteted a pilláidat, megcsillanjon.

Szempilláidat egy természetes hatású, fekete szempillaspirállal fesd ki. Highlighttal finoman emeld ki az arccsontodat és a kupidóívet. Orcáidat hangsúlyozd a bőrszínednél egy-két tónussal sötétebb színű, matt hatású bronzosítóval, így természetes, nap csókolta hatású lesz a megjelenésed. Ajkad érzékiségének fokozására válassz egy a szemhéjpúdereddel harmonizáló árnyalatú, ártatlan rózsás ajakrúzst és kész is a tökéletes romantikus sminked.

Sminkelj úgy, mint a szülinapos Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20170811-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-jennifer-larence.htmlMég mindig szemtelenül fiatal, és már évek óta fent van a csúcson Jennifer Lawrence, aki ma ünnepli 27. születésnapját. Larion Oscar sminkmester elárulja a csodálatos színésznő szépségtitkait! Trend--Átlagos kislányból bombanő és márkanév: 20 éves lett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20170809-a-20-eves-kylie-jenner-stilusevolucioja.html20 éves korára az egyik leggazdagabb hollywoodi sztárcsemete lett, testvérével közös ruhakollekciókkal és saját kozmetikai branddel, amit az egész világon imádnak. De hogy lett Kylie igazi márkanév, és mennyit változott gyerekkora óta? Mutatjuk! TrendOrigoEzeket a sminkbakikat kerüld el! Közönségesek és öregítenek ishttp://www.life.hu/trend/20170807-ezeket-a-sminkbabkikat-keruld-el-ha-nem-akarsz-eveket-oregedni.htmlA jól megválasztott dekorkozmetikumokkal valóban varázsolni lehet, de ha rosszul válogatjuk össze a piperéket, vagy rosszul használjuk őket, akkor pont az ellenkező hatást érjük el. Íme pár szarvashiba, amit érdemes elkerülni! TrendThinkstockA hónap sminktrükkje: a meztelen ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20170727-augusztus-honap-sminktrukkje-a-meztelen-ragyogas.htmlA nyár legforróbb napjain nélkülözheted az alapozót és a púdert, hagyd a bőrödet természetesen ragyogni. Helyezd a hangsúlyt a szemedre, ez a minimalista smink fantasztikusan mutat majd a napbarnított bőrödön. TrendThinkstockA koreai nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170731-a-koreai-nok-szepsegtitikai.htmlTitkon mindenki az ázsiai nők kortalan szépségét irigyli, akiknek a bőrápolási rutinja sokban eltér az európaitól. Amellett, hogy sokkal alaposabbak, másra helyezik a hangsúlyt, máshogy gondolkodnak a szépségről. TrendThinkstockÍgy készül a Balaton ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20170720-igy-keszul-a-balaton-ihlette-smink-larion-oscartol.htmlCsobbanj a nyár legizgalmasabb színeivel. Legyél elragadóan vonzó pillanatok alatt nappal vagy az esti vízparti bulikon! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.