Goldie Hawn 71 éves létére melltartó nélkül mutatkozott - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Boaz -
Goldie Hawn melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
71 éves létére Goldie Hawn még ma is nagyon jól néz ki, de úgy tűnik, ő nem békélt meg azzal, hogy eljárt felette az idő: melltartó nélkül vásárolgatott, ami nagy hiba volt.

Goldie Hawn volt egykor minden férfi álma, a színésznő csinos alakjával, kék szemével és szőke hajával bárkit el tudott volna csábítani. Mára azonban már elmúlt 71 éves, és bár a korához képest elképesztő formában van, már nem engedhet meg magának mindent, amit egykor. Ezzel azonban a színésznő nem nagyon törődik, friss képein például melltartó nélkül flangált a városban, ami nem túl szerencsés.

Goldie Hawn 71 évesen is mesés, de egy melltartó nem ártott volna Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Boaz

Teljesen természetes, hogy a mellei már nem olyan feszesek, mint régen, de éppen ezért kellett volna jobban ügyelnie az öltözékére, legalábbis arra, hogy viseljen melltartót. Hiába néz ki ugyanis még most is szuperül, a korához nem nagyon illik már az ilyesmi.

Érkezik a Vogue szeptemberi száma: négy címlapon pózol Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20170816-megjelent-a-szeptemberi-vogue-jennifer-lawrence-a-cimlapon.htmlAki látta A szeptemberi kiadás (The September Issue) című filmet, az pontosan tudja, hogy a divatmagazinok szeptemberi száma kiemelkedően fontos. Nem egy a sok közül, hanem a legjelentősebb szám egész évben: ahogy mondani szokás, a szeptember a divatvilág januárja. Éppen ezért évről évre nagy figyelem kíséri ezeket a lapszámokat, ráadásul a Vogue fennállásának 125. évfordulóján még nagyobb a felhajtás a világ vezető divatmagazinjának háza táján. Trend--Tücsi megvillantotta melleit - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170820-foton-tucsi-oriasi-mellei.htmlSokféle helyzetben láthattunk már fotót Tücsiről. Ám ezúttal azt is megmutatta, mi rejtőzik a ruhája allatt.TrendOrigoDukai Regina mesés estélyiben mutatta meg magát - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170820-dukai-regina-estelyibe-bujt.htmlDukai Regina is a Miss Balaton döntőjén járt, ahol istennőként tündökölt. Nehéz volt a döntős lányokra koncentrálni mellette. Trend--Íme a 2017-es Miss Balaton győztese - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170819-ime-a-miss-balaton-gyoztese.htmlNagy volt az izgalom az idei Miss Balaton szépségversenyen. Végül azonban a legszebb lány fejére került a korona. TrendOrigoHeti trendjelentés: Mel B intimékszere sokkolta a közönségethttp://www.life.hu/trend/20170817-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mel-b-heidi-klum-tyra-banks.htmlA hét a Teen Choice Awards díjátadóval indult, majd mindenki elfelejtett normálisan felöltözködni, és inkább alaposan kinevettették magukat. Mutatjuk a részleteket! Trend--Tóth Vera dekoltázst villantott - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170819-toth-vera-dekoltazsa.htmlTóth Vera gyönyörű lett, ezt bátran kijelenthetjük. A férfiak örömére pedig egyre többet mutat magából. Ezúttal szexi dekoltázst villantott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.