Kate Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokás, hogy a színészek egy forgatás kedvéért drasztikus átalakuláson esnek át, ezt Kate Hudson sem úszta meg. Neki a hajától kellett megválnia!

Nem nagyon mutatkozik a nagy nyilvánosság előtt Kate Hudson, de ez nem is csoda: drasztikus átalakuláson esett át a színésznő, ami nem vált az előnyére. Persze nem saját kedvére változtatott a kinézetén, hanem egy forgatás miatt. A színésznő teljesen leborotválta a hosszú, szőke hajzuhatagát, ami nélkül el sem tudjuk őt képzelni.

Így fest Kate Hudson kopaszon Forrás: Northfoto

Mióta ugyanis a világ ismeri Kate Hudsont, azóta hosszú, szőke hajú a színésznő, de ennek vége! Egy munka kedvéért búcsút intett a védjegyének számító frizurájának. Azóta eltelt egy kis idő, és már nem már nem teljesen kopasz, de még mindig nagyon rövid, tüsi frizurája van a szexi sztárnak, aki így nem is annyira vonzó!

Mihalik Enikő: „Mindenki feszeng kicsit a saját testében"http://www.life.hu/trend/20170822-mihalik-eniko-az-instyle-cimlapjan.htmlMihalik Enikő nagyon tudatosan menedzseli életét, modellkarrierje csúcsán van. Bár jó dolognak tartja a „fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk" elvet, saját bevallása szerint lustának tartaná magát, ha nem járna el rendszeresen edzőterembe. Enikő elárulta, hogy még egy szupermodellnek is vannak gátlásai, és arról is beszélt, mit tart saját gyenge pontjának. TrendOrigo10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességekhttp://www.life.hu/trend/20170817-sztarok-10-ezer-forint-alatti-ruhaban.htmlAlapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak. Trend--Darázsderekúvá photoshopoltatta magát Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20170822-darazsderekuva-photoshopoltatta-magat-mariah-carey-cimlapon.htmlAhogy írtunk róla, hatalmasra hízott Mariah Carey, az énekesnő legalább 100 kilós. Az imidzse javítása érdekében most egy szokványos, de mégis drasztikus eszközhöz nyúlt, így a Paper magazin címlapján fel sem ismernénk. Trend--Retró cuccok: így tértek vissza a 80-as, 90-es évek kedvenc darabjaihttp://www.life.hu/trend/20170816-igy-tertek-vissza-a-80-as-90-es-evek-kedvenc-darabjai-retro-cuccok.htmlA legújabb street style trendeket látva tényleg azt mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. A 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai manapság minden szezonban beköszönnek a ruhatárunkba. Mutatjuk is azokat a darabokat, amelyek idén tértek vissza újabb hódításukra. TrendNorthfotoGoldie Hawn 71 éves létére melltartó nélkül mutatkozott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170821-goldie-hawn-71-eves-letere-melltarto-nelkul-mutatkozott.html71 éves létére Goldie Hawn még ma is nagyon jól néz ki, de úgy tűnik, ő nem békélt meg azzal, hogy eljárt felette az idő: melltartó nélkül vásárolgatott, ami nagy hiba volt. Trend--Tücsi megvillantotta melleit - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170820-foton-tucsi-oriasi-mellei.htmlSokféle helyzetben láthattunk már fotót Tücsiről. Ám ezúttal azt is megmutatta, mi rejtőzik a ruhája allatt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.