Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera már jó ideje karcsúra fogyott, ez már önmagában nem is hír vele kapcsolatban. Ám a szexi énekesnő továbbra is tökéletesíti testét, amire folyamatosan bizonyítékokat kapunk. Íme egy újabb észbontó fotó!

Felfoghatatlan, hogy Tóth Vera néhány hónappal ezelőtt még egy duci énekesnő volt, aki leplekkel takarta magát. Bár akkor is csinos és kívánatos volt, már távolról sem az a lány, aki eddig egész életében volt. Búcsút mondott korábbi alkatának és egy olyan dögös body-t kreált magának, amit bármikor elfogadnánk.

Ezúttal minden képzeletet felülmúló fotót posztolt Instagram oldalára: olyan combokat mutatott, hogy

nem tudtunk másra figyelni, csak a szexi virgácsaira.

❤️ @arthurberki @zsoltifarkas @tothgabi #sztartesokkoncert #allatkert #tegnap

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Iszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170823-iszak-eszti-fehernemus-fotot-villantott.htmlIszak Eszti a visszafogottabb sztárok sorát erősítette egészen eddig... ezúttal azonban durván szexis fehérneműs fotót osztott meg magáról.TrendOrigoTücsi megvillantotta melleit - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170820-foton-tucsi-oriasi-mellei.htmlSokféle helyzetben láthattunk már fotót Tücsiről. Ám ezúttal azt is megmutatta, mi rejtőzik a ruhája allatt.TrendOrigoDukai Regina mesés estélyiben mutatta meg magát - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170820-dukai-regina-estelyibe-bujt.htmlDukai Regina is a Miss Balaton döntőjén járt, ahol istennőként tündökölt. Nehéz volt a döntős lányokra koncentrálni mellette. Trend--Íme a 2017-es Miss Balaton győztese - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170819-ime-a-miss-balaton-gyoztese.htmlNagy volt az izgalom az idei Miss Balaton szépségversenyen. Végül azonban a legszebb lány fejére került a korona. TrendOrigoTóth Vera dekoltázst villantott - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170819-toth-vera-dekoltazsa.htmlTóth Vera gyönyörű lett, ezt bátran kijelenthetjük. A férfiak örömére pedig egyre többet mutat magából. Ezúttal szexi dekoltázst villantott. Trend--Bódi Sylvi új hajat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170810-bodi-sylvi-stilust-valtott-foto.htmlBódi Sylvi folyamatosan elkényezteti követőit: ezúttal új hajáról posztolt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.