Hurrikán fenyeget Polgár Kriszta egykori szépségkirálynő lakhelyén

víz Polgár Kriszta hurrikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Kriszta családjával Texas közelében van éppen, amely területet pusztító hurrikán fenyegeti. Ez nem játék, alaposan fel kell készülni a bajra, de a szépségkirálynő komoly problémával találta szemben magát: sehol nem talál vizet!

Veszélyes hurrikán fenyegeti az Egyesült Államokat, főleg Texas környékét. Ott tartózkodik éppen az egykori magyar szépségkirálynő, Polgár Kriszta is, aki igyekszik felkészülni a köveztekző napokra. A hurrikánt ugyanis nem szabad félvállról venni, óránként akár 200 kilóméter is lehet a szél sebessége. Vízből és konzervekből ilyenkor mindenképpen fel kell tankolni, ezt tervezte Polgár Kriszta is.

Polgár Krisztát komoly veszély fenyegeti Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A szépségkirálynő a

Facebook-oldalán osztotta meg, hogy hiába akart felkészülni az esetleges áramkimaradásra és szükségállapotra, vizet és konzerveket nem nagyon talál.

Pedig most ott mindenkit arra figyelemztetnek, hogy bőségesen vásároljon ezekből a cikkekből, és úgy tűnik, sokan meg is fogadták a javaslatot olyannyira, hogy másoknak már nem is hagytak ezekből! Facebook-oldalán közzé is tett egy fotót arról, hogy üres polcok fogadták.

Megmutatta barátnőjét Rácz Gergő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-megmutatta-baratnojet-racz-gergo.htmlBoldog párkapcsolatban él Rácz Gergő, de barátnőjét eddig még soha nem láthattuk. Most végre megmutatta! TV + SztárokOrigoLefagyasztja petesejtjeit Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-lefagyasztja-petesejtjeit-novak-heni.htmlA Jóban Rosszban egykori színésznője komoly lépésre szánta el magát: azt tervezi, hogy lefagyasztattja a petesejtjeit! TV + Sztárok--Zalatnay Cini először láthatja unokáithttp://www.life.hu/sztarok/20170825-zalatnay-cini-eloszor-lathatja-unokait-londonban.htmlA 69 éves Zalatnay Saroltának ma is rengeteg fellépése van. Akad olyan hétvége, amikor egy nap alatt négy koncertet is ad, ezért pedig nagyon hálás az énekesnő. Azonban pont emiatt ezen a nyáron még nem láthatta Londonban élő lányát, Nikit és unokáit. De miről is van szó pontosan? Eláruljuk!TV + Sztárok--Sváby András gyermeke anyjával romantikázotthttp://www.life.hu/sztarok/20170825-svaby-andras-gyermeke-anyjaval-romantikazott-a-koncerten.htmlA szerdai Robbie Williams-koncerten romantikázott Sváby András és párja.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLajcsi is beleavatkozott a mulatós balhébahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-lajcsi-is-beleszolt-a-mulatos-balheba.htmlSzabó Kimmel Tamás a napokban nem kímélte Kis Grófo zenéjét egy interjúban egyszerűen szemétnek nevezte azt. Pedig még az ő slágere is elhangzik a nyár sikerfilmjében a Pappa Pia moziban. Kis Grófo higgadtan reagált Szabó Kimmel szavaira.TV + SztárokOrigoBradley Cooper Magyarországra jönhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-bradley-cooper-is-hazankba-latogat.htmlÚjabb világsztár érkezik hazánka és itt fog lakni 4 hónapon keresztül, Hölgyeim figyelem! Írtó jóképű az illető! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.