Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi nem valami vidém. A sikeres modell nehezen lábal ki a betegségéből.

Hetedik napja szenved az influenzától, vagy a megfázástól Palvin Barbara. A modell az Instagramon mutatta meg, hogyan döntötte le a lábáról a betegség. Ilyenkor még ő is olyan, mint mi. Legalábbis ebből következtetünk a fotójából, amin sminknélkül, meggyötörten látható.

7th day ‍♀️

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Reméljük, hogy Barbi hamar meggyógyul, ugyanakkor csatlakozunk a kommentelőkhöz, akik szerint a magyar modell smink nélkül is csodálatos fest.

Hurrikán fenyeget Polgár Kriszta egykori szépségkirálynő lakhelyénhttp://www.life.hu/trend/20170825-hurrikan-fenyeget-polgar-kriszta-lakhelyen.htmlPolgár Kriszta családjával Texas közelében van éppen, amely területet pusztító hurrikán fenyegeti. Ez nem játék, alaposan fel kell készülni a bajra, de a szépségkirálynő komoly problémával találta szemben magát: sehol nem talál vizet! Trend--Tóth Vera álomlábakat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170824-toth-vera-megmutatta-tokeletes-virgacsait.htmlTóth Vera már jó ideje karcsúra fogyott, ez már önmagában nem is hír vele kapcsolatban. Ám a szexi énekesnő továbbra is tökéletesíti testét, amire folyamatosan bizonyítékokat kapunk. Íme egy újabb észbontó fotó!TrendOrigoTóth Vera álomlábakat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170824-toth-vera-megmutatta-tokeletes-virgacsait.htmlTóth Vera már jó ideje karcsúra fogyott, ez már önmagában nem is hír vele kapcsolatban. Ám a szexi énekesnő továbbra is tökéletesíti testét, amire folyamatosan bizonyítékokat kapunk. Íme egy újabb észbontó fotó!TrendOrigoTóth Vera álomlábakat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170824-toth-vera-megmutatta-tokeletes-virgacsait.htmlTóth Vera már jó ideje karcsúra fogyott, ez már önmagában nem is hír vele kapcsolatban. Ám a szexi énekesnő továbbra is tökéletesíti testét, amire folyamatosan bizonyítékokat kapunk. Íme egy újabb észbontó fotó!TrendOrigoBódi Sylvi megmutatta közelről az igazi arcát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170824-bodi-sylvi-megmutatta-kozelrol-az-igazi-arcat.htmlBódi Sylvi nem fél megmutatni, milyen, amikor még nincs rajta mindenféle cicoma: íme, a modell igazi arca! Trend--Bőrfeszesítő szépségtippekhttp://www.life.hu/trend/20170816-borfeszesito-szepsegtippek.htmlArcbőrünk sokat elárul rólunk: hogy mennyire szeretjük és ápoljuk a testünket, illetve éveink számáról is tanúskodik. Ezért érdemes nagyon vigyázni rá, hogy sokáig fiatalos, feszes és üde maradjon a testi-lelki összhang érdekében. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.