Megható posztban búcsúzik Lorán Lenkétől Csonka András

Lorán Lenke gyász Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András egy kedves fotót posztolt Facebook-oldalára, így búcsúzott Lorán Lenkétől, a legnagyobb komikától.

Lorán Lenke és Csonka András nagyon szoros barátságban voltak, a színésznő Csonka bizalmasa, pszichológusa volt. A fotó 1997-ben készült a két színészről, azóta a férfi mindig a noteszában hordja a képet.

"Ez a kép 1997 óta ott van a noteszomban, minden nap látom, igazi kabbalának számít.
Mellettem az a művésznő látható, akit nemes egyszerűséggel nevezzünk csodának. Nem vagyok hajlandó múlt időben beszélni róla. Amióta az eszemet tudom, a rajongója vagyok, a legnagyobb komikának tartom! Ami még ennél is fontosabb, a BARÁTOM is! Bizalmasom, titkaim tudója, pszichológusom. Ahogy egy nagymamához illik. Mert még az is nekem Ő, pót de mégis eleven, 2 színházi előadás és a Família okán. A világ legszórakoztatóbb embere, akit reggeltől estig hallgatnék a Komédiás asztalánál ülve.
Lenke, mi lesz most? Kitől kapunk annyi életörömöt, mosolyt, ki lesz olyan imádnivalóan obszcén, ki tesz helyre egyetlen jól irányzott megjegyzéssel? Ki teszi szebbé vidámságával ezt a rohadt, gyűlölködő világot?
Köszönjük, hogy voltál nekünk, köszönjük, hogy maradsz velünk az emlékeinkben, idegsejtjeinkben, a jelenünkben!" - írta a fotóhoz Csonka András.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.