Tüzes és jeges műkörmeid is lehetnek már: Fotó!

Forrás: Instagram -
körömtrend műköröm körömdivat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az új műkörömdivat, és úgy tűnik sokaknak tetszik, hiszen rengeteg kedvelést kapott a közösségi oldalakon. Az pedig külön meglepetés, hogy a legextrább körmöket bizony egy férfi készíti. 

Voltak itt már mindenféle körömújítások. Kérhettél "vízmértéket", színes buborékot, színváltós lakott és egyéb csodákat is a körmödbe, most pedig íme a tűz és víz motívumok ideje is. Az új őrületet megalkotó körömépítő pedig meglepő módon egy férfi, aki az Instagram oldalán terjeszti az ötletet.

Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer egy férfi fogja diktálni a műkörömdivatot Forrás: Instagram

Valóban úgy vannak megépítve a körmök, mintha tűznyalábok és jégdarabkák lennének benne, de vajon mire jó egy ilyen extra körömviselet? Mert persze, egy esetleges buliban jól mutathat az ember ujjain, de a hétköznapokban ez nagyjából olyan, mintha oboával a nyakunkban mennénk le a kisboltba. Enyhe túlzás, nem igaz?

Bár ez még mindig jobb, mint a vaginamintás köröm. Az minden képzeletet felülmúlóan gusztustalan, és mégis akadnak követői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.