Britney Spears sminktelen, kacsaszájú arcot villantott: Fotó!

fotó Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotók kerültek fel a 35 éves énekesnő közösségi oldalára. Ezt a kacsaszájat nem kellett volna erőltetni. 

Britney Spears még nagyban tinédzser volt, mikor a karrierje ívelni kezdett, így a szemünk láttára vált tinilányból érett nővé, majd érett nőből fiatal anyává. A szexi szőkeség eközben meghódította a világ összes férfijának szívét, hiszen bájos arca, és feszes idomai mellé különleges énekhang is párosult.

Remember when I brought a jungle to the #VMAs?? This was my favorite performance!! #tbt via @rollingstone

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

A híres édesanyát nem meglepő módon több, mint 17 millió ember követi a közösségi oldalán, és tóbbszázezer kedveléssel jutalmazzák a posztjait. Legutóbb smink nélküli fotókat muatott, amelyektől kissé ledöbbentünk.

Az énekesnő ugyanis festék nélkül is nagyon szép, bár azt egyáltalán nem értjük, hogy az infantilis kacsaszájaskodást miért kellett erőltetni, hiszen ő már rég nem tini kislány, akik körében a csücsörítés még menő.

Britney Spears óriásit terpesztett: Fotó!

Britney Spears egyre jobb formában van. Korábban is láthattuk már bikiniben, de nagyon úgy tűnik, hogy az akkori formájával még nem volt elégedett. Britney keményen edz azért, hogy bomba teste legyen, az eredmény pedig magáért beszél: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.