Heti trendjelentés: Matt Damon feleségének tökéletes a dekoltázsa

Amanda Seyfried Matt Damon vörös szőnyeg Velencei Nemzetközi Filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét az MTV VMA díjátadóval indult, majd szerdán kezdetét vette a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A szeptember 9-ig tartó fesztivál még rengeteg filmbemutatót tartogat, így biztosan nem fogunk unatkozni a következő héten sem. Most pedig mutatjuk az első napok legemlékezetesebb ruháit!

Amanda Seyfried

A színésznő főszereplésével forgatott First Reformed című filmet is Velencében mutatták be. A premierre Amanda Seyfried egy csodás Alexander McQueen ruhában jelent meg. Az anyagok játékán túl a részletgazdag hímzés tette igazán különlegessé a tervezői darabot.

Amanda Seyfried Forrás: AFP

Izabel Goulart

A brazil modell, aki az új Baywatch filmben is feltűnt, a nyitóeseményen és a The Shape Of Water című fantasy premierjén is megjelent. Míg a nyitónapon egy elegáns estélyiben vonult a vörös szőnyegen, a premieren igencsak meglepő outfitben: egy csillámos, áttetsző szoknyában és egy Thursday feliratú pulóverben jelent meg.

Izabel Goulart Forrás: AFP

Bianca Balti

A nyitónapon a modellek voltak túlsúlyban, a 33 éves Bianca Balti is ott volt az eseményen. A modell japán ihletésű frizurája jól passzolt az elegáns ruhához, és a széles, elöl megkötött övhöz. Kellemes lett az összhatás.

Bianca Balti Forrás: AFP

Renata Kuerten

És akkor jöjjön még egy modell... Renata Kuerten szintén a nyitónapon tette tiszteletét Velencében, ráadásul egy igencsak feltűnő ruhát választott. A tollas ruha érdekessége, hogy a szoknyarészen egészen hosszú tollakat is belefoglaltak a ruhába, ami kissé szokatlan, ráadásul egy kicsit gonosz boszorkány hatását kelti. Ti mit gondoltok?

Renata Kuerten Forrás: AFP

Kiszőrösödtek a sztárok! Durva fotók a vörös szőnyegről

Mindig visszatér a vörös szőnyegre ez a régi-új trend, a tollas, szőrös ruhák, amelyek hol elegáns, hol nagyon is nevetséges összhatást eredményeznek. Nézzük az elmúlt évek leghíresebb ilyen öltözékeit!

Mark Cousins

A brit filmrendező mindenkit meglepett öltözékével. Mintha Marc Jacobs egyik outfitjét lopta volna el a rendező. Hiába igyekezett minket hozzászoktatni a szoknyás férfiakhoz a világhírű divattervező, ma is meglepő látványt nyújt számunkra a vörös szőnyegen.

Mark Cousins Forrás: AFP

Matt Damon és Luciana Barroso

A nyitónap leghíresebb sztárja kétségkívül Matt Damon volt, akit felesége kísért el. Luciana Barroso egy piros estélyit viselt, ami a dekoltázst is kellemesen kihangsúlyozta.

Matt Damon és Luciana Barroso Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.