Mary-Kate Olsen Olsen ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Olsen ikrekre mindenki emlékszik, hiszen a két - szinte teljesen egyforma - kislány számos filmes produkcióban villantotta meg a színészi tehetségét. A tesók azonban ma már nem hasonlítanak egymásra, sőt Mary-Kate önmagára sem. 

A 31 éves hírességek közül Mary-Kate bizonyára kicsit túltolta a botoxot és a plasztikáztatást, ugyanis nézegetve a képeit több dolog is szemet szúr az embernek. Az egyik az, hogy abszolút elvesztette a régi, egyedi vonásait.

Olsen-ikrek: így néztek kis gyermekként Forrás: InterCom

Az is szembetűnő, hogy már egyáltalán nem hasonlít a testvérére, de már az egykori önmagára sem. Szomorú, de a fiatalító műtéteknek hála most idősebbnek néz ki a valódi koránál. Sokkal idősebbnek tűnik Ashleynél, ami nem jelent jót. Megérte vajon a sok beavatkozás?

Mary-Kate Olsen egyáltalán nem hasonlít önmagára Forrás: AFP/Larry Busacca

Britney Spears plasztikrém lett- Fotó!

Britnes Spears élete tündérmesének indult, ám néhány évvel ezelőtt idegösszeomlásától és kiborulásaitól volt hangos a világsajtó. Azóta újra magára talált, ám már távolról sem hasonlít arra a bájos énekesnőre, aki a Hit me baby one more time című számot énekelte: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.