Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva teste elképesztő lett...

Az egykori Való Világ sztárja az elmúlt időszakban hatalmas változáson esett át: letette az alkoholt és életmódot váltott, ami meg is látszik testén. Éva nagyon sokat fogyott, amit a nyáron szívesen meg is mutatott követőinek. Ősz ide vagy oda, úgy tűnik a reality sztár nem vesz fel melegebb ruhákat:

aprócska bikiniben mutogatta magát közösségi oldalán.

Nagyon dögösen néz ki! Mutatjuk!

Gyönyörű ruhában ment férjhez Stephen Baldwin lányahttp://www.life.hu/trend/20170905-nezd-meg-te-is-baldwin-lanyanak-eskuvoi-videojat.htmlHétvégén kimondta az igent Stephen Baldwin idősebbik lánya, Alaia Baldwin. Az álomesküvőt New York államban egy farmon tartották, családias hangulatban. TrendOrigoVictoria Beckham megvált a műmelleitől: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170905-victoria-beckham-mellei-ujra-termeszetesek.htmlVictoria Beckham különleges lépésre szánta el magát: ilyet a sztárok közül nagyon kevesen csinálnak. Trend--A hónap színe: a kardinálpiroshttp://www.life.hu/trend/20170831-a-honap-szine-a-kardinalpiros-igy-viseld.htmlSokak számára nem is annyira a január, inkább a szeptember az újrakezdés ideje. Ehhez az új lendülethez egy vibráló, dinamikus színt választottunk: a kardinálpirosat. Trend--Mádai Vivien minden csúszdát kipróbált: Videó! http://www.life.hu/trend/20170905-madai-vivien-csuszdakat-probalt-ki-az-aquaworldben.htmlA Mokka ezúttal az Aquaworldből jelentkezett, ahol a műsorvezetők egyike kalandos élményekben vehetett részt: Mádai Vivien vállalta a kihívást. Trend--Liv Tayler és Julianne Moore is levetkőzött: csipkés fehérneműben pózolnak - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170904-liv-tayler-es-julianne-moore-is-levetkozott.htmlJulianne Moore nem vetkőzik túl gyakran, de ezúttal elvállalta és megmutatta, hogy 56 évesen is lehet valaki vadító, mert ő bizony az. Liv Taylerről sem feledkezhetünk meg, hiszen ő is ugyanabban a kampányban dobta le a textilt: őt sem mostanában láttuk ilyen szexinek! TrendOrigoJohn Economou hajléktalanból lett szexi modell: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170904-john-economou-modell-egykor-hajlektalan-volt.htmlSosem lehet tudni, hogy hol és mikor kacsint ránk a szerencse: John Economou sem gondolta, hogy a hajléktalanságból egyszer csak a kamerák kereszttüzében találja magát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.