Mel B átlátszó ruhában vonult: elöl és hátul is kilátszott mindene - Fotó!

ruha Mel B
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel B egyre bevállalósabb, már ami az öltözködését illeti: a sztráanyuka legutóbb egy nagyon merész ruhában vonult, szinte mindene kilátszott.

A Spice Girlsben ismerhette meg a világ Mel B-t, aki azóta sem tűnt el az emberek szeme elől. Az énekesnő mostanában viszont feltűnő változáson esett át, már ami a kinézetét illeti. A sztáranyuka ugyanis egyre extravagánsabb, és egyre többet mutat meg magáról.

Melanie B mindenét megmutatta Forrás: Getty Images

Nemrég például egy nagyon merész ruhában vonult, szinte mindene kilátszott a választott öltözékéből. Elől is csak egy átlátszó háló takarta a dekoltázsát, de a fenekét sem rejtette el jobban, miközben hajában szinte egy egész madár fészkelt.

Melanie B haja sem volt semmi Forrás: Getty Images

Mel B-ről nem éppen pozitív hírek jelentek meg mostanában - a gyerekei előtt drogozott -, de ez nem szegte az énekesnő kedvét: vidáman vonult a semmit nem takaró ruhájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.