Ezeket minden Trónok harca rajongónak be kell szereznie

rajongó szépségápolás smink cipő Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben minden a Trónok harcáról szólt. Az őrület után viszont most hosszú böjt következik, az újabb, nyolcadik évadig talán 2019-ig is várni kell. Hogy ne maradjatok addig sem Trónok harca életérzés nélkül, szerezzétek be a következő holmikat.

Ecsetkészlet

A The Catch 69 Harry Potteres ecseteket is piacra dobott korábban, most viszont Trónok harcás készlettel robbantottak nagyot. A Hét királyság inspirálta ecsetek négyféle kivitelezésben is kaphatóak: az arany szín mellett bronz, rozé és ezüst színekben. A készletek nyolc ecsetet tartalmaznak, ezek közül hét a Lannister, Baratheon, Stark, Targaryen, Martell, Greyjoy és Tully családok szimbólumait őrzi, a nyolcadik ecseten pedig a Király Keze látható.

Forrás: The Catch 96

Rúzs

A sárkányos rúzsokat a Storybooks Cosmetics dobta piacra. Furcsasága a dolognak, hogy állításuk szerint a sárkányos ihletettség ellenére semmi köze nincs a híres sorozathoz. Pedig egyértelműen Trónok harcás a sárkánypikkelyes rúzs, ami arany, ezüst és bronz színekben kapható. A márka ráadásul korábban is piacra dobott a sorozatot megidéző termékeket, mint a rózsás sminkecsetet és a könyves sminkpalettát.

Forrás: Instagram/storybookcosmetics

Cipő

Egy szuper kollaboráció eredménye, amiben a film készítői is részt vettek. A kivitelezést a New York-i székhelyű KOIO Collective végezte. A cipő olasz bőrből készült. Az arany színű sneaker több ízben is viseli a sorozat legfontosabb szimbólumait: a fűzőt Jamie Lenninster arany keze díszíti, a cipő hátuljára az oroszlán került, de a belső talp is tartogat meglepetéseket. A Trónok harcás sportcipőből 150 darabot készítenek, de nem eladásra. Ha minden igaz, egy Instagramon meghirdetett játék alapján fogják elajándékozni a cipőket.

Forrás: Northfoto

Egy kis műszörme a hideg napokra

Kiderült, hogy az Éjjeli Őrség felöltőit Ikeás szőnyegekből csinálták meg a jelmeztervezők. A svéd cégről már nagyon jól tudjuk, hogy a lehető legfrappánsabban tud reagálni az ilyen helyzetekben. Most sem okoztak csalódást, megjelentették az összeszerelési útmutatót azok számára, akik szívesen viselnének hasonlóan meleg öltözetet. Íme:

Forrás: Facebook/IKEA, HBO

Harry Pottertől Sailer Moonig - A legvagányabb sminkcuccok meserajongóknak


Pontosan tudjuk, hogy az igazi fanatikusok számára nincs határ. Egyszerűen mindent akarnak, amit kedvenc meseviláguk ihletett, és azt is, aminek a csomagolásán kedvenc sztárjuk szerepel. Ha magadra ismertél, akkor most újabb kihagyhatatlan termékeket mutatunk, amiknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni, ha rajongó vagy.

A hónap színe: a kardinálpiroshttp://www.life.hu/trend/20170831-a-honap-szine-a-kardinalpiros-igy-viseld.htmlSokak számára nem is annyira a január, inkább a szeptember az újrakezdés ideje. Ehhez az új lendülethez egy vibráló, dinamikus színt választottunk: a kardinálpirosat. Trend--Bőrfeszesítő szépségtippekhttp://www.life.hu/trend/20170816-borfeszesito-szepsegtippek.htmlArcbőrünk sokat elárul rólunk: hogy mennyire szeretjük és ápoljuk a testünket, illetve éveink számáról is tanúskodik. Ezért érdemes nagyon vigyázni rá, hogy sokáig fiatalos, feszes és üde maradjon a testi-lelki összhang érdekében. Trend--Pizsamaparti celeb módra - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170901-pizsamaparti-celeb-modra.htmlNemrég még arról adtunk hírt, hogy a fürdőköntösök és a melltartók a sztárok utcai viseletének a része lett, most pedig egy újabb őrületről kell beszámolnunk. A celebek ugyanis egyre szívesebben viselnek pizsamát is az utcán, sőt a vörös szőnyegen! Trend--10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességekhttp://www.life.hu/trend/20170817-sztarok-10-ezer-forint-alatti-ruhaban.htmlAlapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak. Trend--Retró cuccok: így tértek vissza a 80-as, 90-es évek kedvenc darabjaihttp://www.life.hu/trend/20170816-igy-tertek-vissza-a-80-as-90-es-evek-kedvenc-darabjai-retro-cuccok.htmlA legújabb street style trendeket látva tényleg azt mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. A 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai manapság minden szezonban beköszönnek a ruhatárunkba. Mutatjuk is azokat a darabokat, amelyek idén tértek vissza újabb hódításukra. TrendNorthfoto10 idézet Coco Chaneltől, aki felszabadította a nőkethttp://www.life.hu/trend/20170817-134-eve-szuletett-coco-chanel.htmlCoco Chanelt a nők felszabadítójának tartják. A 134 éve született tervező minden olyan ruha viselését elutasította, amelyet kényelmetlennek talált. A régi kötöttségek helyett új, egyszerűbb, tisztább vonalakat hozott a divatba. Igazi forradalmat indított, és a nők imádták érte. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.