Elfelejtett bugyit venni a híres modell - Heti trendjelentés

Forrás: AFP -
Doutzen Kroes Jennifer Lawrence kim kardashian vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyegen is vége az uborkaszezonnak. Még több filmpremier és díjátadó gála következik és a New York-i divathét is elkezdődött. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb pillanatait!

Jared Leto

A GQ Man of the Year Awards gálán Jared Leto nemcsak díja miatt volt a fotósok kedvence, hanem extrém öltönye miatt is. A piros kockás anyag mellett a hímzés is fontos szerepet kapott az outfitben, de a fehér zokni kivillantása sem maradt el.

Jared Leto Forrás: Northfoto

Rita Ora

Lila csizmája, oldalt felsliccelt nadrágja és dekoltázsa miatt is feltűnést keltett a GQ gáláról távozó Rita Ora, aki a jobb cicijét mintha elfelejtette volna megemelni, az ugyanis majdnem a hasáig lógott. Talán nem ismeri a Kim Kardashian-féle ciciemelő módszert.

Rita Ora Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence

Manapság a mother! című filmmel járja a vörös szőnyegeket Jennifer Lawrence, aki egyszerűen nem tud hibázni. Ezt az ezüst, csillogó ruhát is tökéletesen viselte a film londoni premierjén.

Jennifer Lawrence Forrás: Northfoto, AFP

Doutzen Kroes

A New York-i divathét Tom Ford show-jával vette kezdetét, ahol igazi sztárdömping volt. Az egyik legfeltűnőbb Doutzen Kroes piros szerelése volt, ami szemből nem mutat sokat, de oldalról már látszik, miért is olyan szexi a ruha, bugyit ugyanis nem lehet alá venni.

Doutzen Kroes Forrás: AFP

Kim Kardashian

Tom Ford bemutatóján Kim Kardashian is megjelent. Kanye West feleségétől már éppen kezdtük hiányolni a korábban oly megszokott latex ruhákat. Nem kellett volna izgulni, most ugyanis visszatért.

Kim Kardashian Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.