Melltartó nélkül edz a szexi Piper Blush: Videó!

mell modell Piper Blush
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán szexi videó került fel a Piper Blushról, aki bizony nem takargatja óriási melleit. Nem mintha ekkora kebleket ellehetne csak úgy rejteni.

A kanadai szépség nemrég egy olyan videót tett közzé, amely gyönyörűen szemlélteti, hogy edzés közben miért is érdemes melltartót viselni? Piper ugyanis kimondottan melltartó ellenes, bár valószínűleg azért gondolkodik így, mert az ő ciciei tökéletesek.

More Vlogs coming up! Do you like them? #summer #portrait #crochet #bikini #brunette #collar #owned

Piper Blush (@officialpiperblush) által megosztott bejegyzés,

De úgy tűnik ő is elismerte, hogy vannak olyan tevékenységek az életben, amelyek igenis megkövetelik a cicifix viselését. Ilyen például a sportolás, ugyanis a nagy mellek hirtelen mozgása fájdalommal járhat, amit bizonyára ő is megtapasztalt már.

A modellként és vloggerként is ismert lány közösségi oldalán rengeteg olyan fotót láthatunk, amelyek középponjtában a csodás mellei vannak. Nem véletlen, mindenki azzal érvényesül, amivel tud.

Testing my Will It Fit Friday bikini in a pool! #bikinibody #poolside #summer #friday #water #brunette #bikinimodel #hot

Piper Blush (@officialpiperblush) által megosztott bejegyzés,

Duci fotóival hódit a szexi modell: (18+)

Stefania Ferrario 16 éves korában állt először modellt, és azóta már hatalmas követőtáborra tett szert. Az idő haladásával azonban a tinikori alakja nőiesedni kezdett, felszedett pár kilót is, de ő nem esett pánikba. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.