Dinoszaurusz jelmezben ment férjhez a menyasszony - Videó!

menyasszony dinoszaurusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb nő kislány kora óta ábrándozik a saját nagy napjáról: csodás díszítés, álomszép menyasszonyi ruha és egy tökéletes vőlegény. A videón szereplő menyasszony azonban kicsit átalakította ezt az álomképet...

Annak rendje és módja szerint a vőlegény izgatottan várta ifjú aráját, akit végre megpillanthat csodás ruhájában. A meghitt pillanat azonban elmaradt, ugyanis a vicces kedvű menyasszony nem egy csodás fehér ruhakölteményben lépdelt szerelme felé, hanem egy T- Rex jelmezben... a férfi, amikor meglátta jelmezben totyogó választottját, hatalmas röhögésben tört ki.

Vicces az tény, de mi maradunk a csodás fehér ruhakötleményeknél!

A legcsodásabb menyasszonyi ruhák a celebvilágban

Hollywoodban, ahol a hétköznapok is csillogóbbak és fényűzőbbek, mint az átlagemberek világában, az esküvők és a menyasszonyi ruhák is olyanok, mint egy igazi tündérmesében. Mutatjuk is a legpompázatosabb celebmenyasszonyokat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.