Elstartolt a legújabb Sztárban sztár első része Liptai Claudia irtó dögös- Fotó!

Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra elstartolt a Sztárban sztár című nagysikerű sztárvetélkedő. Izgatottan vártuk már, hiszen újabb énekesek mérik össze tudásukat mások bőrébe bújva. De amit még ennél is jobban vártunk, az Claudia visszatérése volt, ami igen jól sikerült.

Liptai Claudia igazi bombázóként tért vissza a Tv2 nagysikerű élő műsorában. A sztármami alig néhány hónapja adott életet gyönyörű kisfiának, Marcinak, ám ez alakján egy cseppet sem látszik.

Clau egy csodás fekete szettet választott magának, haját pedig nemes egyszerűséggel finom loknikba csavarta - tökéletes összhatás.

Természetesen amolyan Claudiásra sikeredett a belépője: kicsit vicces, kicsit szeleburdi,

még a gyűrűjét is elhagyta.

Úgy futott utána a színpadon. Látszott rajta, hogy nagyon izgul.

Sztárban sztár Forrás: Sztárban sztár

Palvin Barbi zöldre festette a haját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-palvin-barbi-zoldre-festette-a-hajat.htmlPalvin Barbi ezúttal mindenkit meglepett...Trend--Mihalik Enikő átlátszó melltartóban bulizott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-mihalik-eniko-atlatszo-melltartoban-bulizott-foto.htmlMihalik Enikő sem tartozik a szégyenlős celebek közé. Mondjuk nincs is miért, tökéletesen testén bármi jól mutat, még a semmi is... TrendOrigoKim Kardashian bugyiban - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170909-kim-kardashian-ezuttal-bugyiban-paradezott.htmlKim Kardashian ezúttal nem a melleit tette közszemlére, hanem alulról engedett betekintést...Trend--Dinoszaurusz jelmezben ment férjhez a menyasszony - Videó!http://www.life.hu/trend/20170909-dinoszaurusz-kosztumben-ment-ferjhez-az-ara-video.htmlA legtöbb nő kislány kora óta ábrándozik a saját nagy napjáról: csodás díszítés, álomszép menyasszonyi ruha és egy tökéletes vőlegény. A videón szereplő menyasszony azonban kicsit átalakította ezt az álomképet...TrendCsobot Adél így nyaral -Fotó!http://www.life.hu/trend/20170830-csobot-adel-nyaralasarol-posztolt-foto.htmlCsobot Adél sosem tartozott a kerekded sztárok közé, ám alig pár hónappal a szülés után észre sem vehető rajta, hogy egy édes kisfiú anyukája. Így strandolt nyaralásán... Trend--Tóth Vera álomlábakat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170824-toth-vera-megmutatta-tokeletes-virgacsait.htmlTóth Vera már jó ideje karcsúra fogyott, ez már önmagában nem is hír vele kapcsolatban. Ám a szexi énekesnő továbbra is tökéletesíti testét, amire folyamatosan bizonyítékokat kapunk. Íme egy újabb észbontó fotó!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.