Justin Stanley jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki próbál valamivel kitűnni, de lássuk be, az Instagram világában a nők valahogy sikeresebbek, hiszen a tökéletes pózolás a csajoknak jobban megy, mint a pasiknak. Íme egy kivétel, aki erősíti a szabályt. 

Justin Stanley nagyon bátor, ugyanis anyaszült meztelenül áll kamerák elé nap, mint nap, és olyan fotók készülnek róla, amelyektől leesik az állunk. A fiatal férfi ugyanis profinak nevezhető jógázó, aki a legérthetetlenebb pozíciókat is úgy mutatja be, mintha abban semmi nehézség nem lenne.

"Love can never possess. Love is giving freedom to the other. Love is an unconditional gift, it is not a bargain" ⚡️osho

Justin Stanley (@justinyogastanley) által megosztott bejegyzés,

Ráadásul mindezt úgy teszi, hogy közben azokat az izmait is látjuk, amelyeket magunkon soha az életben nem találnánk meg. Valószínűleg, mert nincs is.

Keep a green tree in your heart and perhaps a singing bird will come.

Justin Stanley (@justinyogastanley) által megosztott bejegyzés,

Justin azonban ügyesen kitakar minden oda nem illő intim részletet, így a meztelenkedése soha nem tolakodó vagy túlzás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.