Melanie Griffith arca elképesztően mű: Fotó!

2017.09.12. 06:43

Friss fotók kerültek napvilágra Melanie Griffith-ről. A híres színésznőt egy bevásárló központban kapták lencsevégre. 

A 60 éves híresség augusztusban ünnepelte a születésnapját, de szomorú, hogy a mostani ábrázata már csak nyomokban tartalmazza az egykor sajátságos vonásait. Sajnos ahogy idősödött, egyre kevésbé tudta elfogadni az idő haladásának tényét, ezért felvette a harcot az öregedéssel. 

Ilyen volt, ilyen lett: a különbség nem csak a korkülönbség miatt látványosForrás: AFP

Ám a sok beavatkozás megbosszulta magát, és ugyan jelenleg nincs olyan sok ránca, mint természetes esetben, cserébe viszont egyáltalán nem hasonlít önmagára. Erről árulkodik az a friss fotó is, amit nemrég bevásárlás közben készítettek a színésznőről.

Így néz ki Melanie sminktelen, szétplasztikázott arcaForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Cael

Ha még sminket sem rak fel a szétplasztikázott arcára, akkor kifejezetten szörnyen néz ki. Szomorú, hogy ezt az utat választotta, mert a természetes öregedésben semmi csúnya vagy szégyellnivaló nincs. Ez a hozzáállás sokkal inkább kínos. 

Britney Spears plasztikrém lett- Fotó!
Britnes Spears élete tündérmesének indult, ám néhány évvel ezelőtt idegösszeomlásától és kiborulásaitól volt hangos a világsajtó. Azóta újra magára talált, ám már távolról sem hasonlít arra a bájos énekesnőre, aki a Hit me baby one more time című számot énekelte: Fotó!

 

Melanie Griffithplasztikaszínésznő