Cindy Crawford farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New York-i sétája során érdekes képbe futott a csodaszép modell. Nem bírta megállni egy közös kép nélkül, amit egyből posztolt az oldalán.

Pár perce osztotta meg oldalán Cindy Crawford ezt az aranyos képet, amin éppen találkozik saját magával a new york-i Sohóban. A kép érdekessége, hogy a reklámszerződés a képen látható márkával egy véletlennek köszönhető. Cindy Crawford lánya imádja ezt a retro farmert, de a modellnek nincs egyetlen ilyen nadrágja sem, mondván ő még a cég létrejötte előtt már ezekben divatozott. Akkoriban egy másik márka volt a trendi naci, ezért Cindy leporolt magáról egy képet és felrakta a retro márka közösségi oldalára. Én már akkor ilyet viseltem, amikor még nem is volt ilyen. Ez nagyon megtetszhetett a farmergyártó cégnek, és egyből lecsaptak a szupermodellre.

Ran into a familiar face in SoHo. Excited to officially launch @shopREDONE tonight in NYC!

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.