Borzalmas körömtrend: csüngők és biztosítótűk díszítik a karmokat - Fotó!

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ilya S. Savenok -
Divathét New York köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i divathéten nemcsak a ruhákra kell figyelni, hanem a sminkekre és a körmökre is, a legújabb trend azonban sokkoló: ilyen karmokkal meg sem lehet mozdulni!

Aki szereti a ruhákat, az mindig izgatottan várja a New York-i divathetet, de a profik azt is tudják, hogy ilyenkor sem csak az öltözékekre kell figyelni, hiszen a tervezők a sminkre, frizurára és a körmökre is nagy hangsúlyt fektetnek. Ilyenkor minden újdonságot bemutatnak, sokszor nagy vitát kiváltva. A legmeghökkentőbb újragondolás ezúttal a körmöké!

Nagyon praktikus Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ilya S. Savenok

Ha valaki azt hitte, ebbe már nem lehet semmilyen változatosságot belecsempészni, akkor nagyot tévedett, a kérdés csak az, hogy muszáj-e? A guruk ugyanis úgy gondolták, hogy jó ötlet a hosszú karmokat kiálló tárgyakkal díszíteni: biztosítótűkkel, csüngőkkel és egyéb finomságokkal, de valljuk be, ez soha nem lesz a hétköznapjaink része, mert ilyen kezekkel mozdulni sem lehet!

Nagyon szépek ezek a csüngők Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ilya S. Savenok
Sophia Vegas német tévésztár 4 bordáját is eltávolíttatta - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170913-sophia-vega-nemet-tevesztar-4-bordajat-is-eltavolittatta.htmlSophia Vegas német tévésztár nem volt megelégedve magával, ezért vetette ki 4 bordáját is: most borzalmasan, természetellenesen vékony dereka lett! TrendOrigoNick Nolte nagyon megöregedett - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170913-nick-nolte-nagyon-megoregedett.htmlAnnak örülünk, hogy Nick Noltet nem kapta el a plasztikázási láz, de attól már senki nem lehet boldog, hogy teljesen elhagyta magát a színész! Trend--Istenes Bence és Csobot Adél esküvői fotója - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170913-istenes-bence-es-csobot-adel-eskuvoi-fotoja.htmlCsodás kis családban él Istenes Bence és Csobot Adél. Szívesen engednek betekintést életükbe: ezúttal esküvői fotót is posztoltak. TrendOrigoA francia nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170912-francia-nok-szepsegtitkai.htmlA francia nők felszabadultak, tele önbizalommal vetik bele magukat az életbe. Nem követik a divatot, hanem bátran kísérleteznek és az egyedi megoldásokra törekszenek. Talán a komfortérzet is befolyásolja őket, hiszen csak az tud jó benyomást kelteni, aki jól érzi magát a bőrében. Trend--Beleszeretett saját képébe a szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20170912-sajat-magaval-pozol-cindy-crawford.htmlNew York-i sétája során érdekes képbe futott a csodaszép modell. Nem bírta megállni egy közös kép nélkül, amit egyből posztolt az oldalán. Trend--Ezek voltak a velencei filmfesztivál legfontosabb vörös szőnyeges pillanatai http://www.life.hu/trend/20170911-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legfontosabb-voros-szonyeges-pillanatai.htmlHétvégén a velencei filmfesztivál fődíjait is kiosztották, ezzel pedig véget ért a 74. olasz filmünnep, ami nemcsak a mozgókép szerelmeseinek, hanem a divatrajongóknak is tartogatott meglepetéseket. Mutatjuk is a vörös szőnyeg legfontosabb pillanatait! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.