MC Hawer plasztikáztatott: saját zsírját fecskendezték az arcába

Forrás: Facebook/MC Hawer -
zsír plasztika MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mc Hawer is küzd a kor ellen, szeretne sokkal jobban kinézni, és ezért a műtétektől sem raid vissza: saját zsírját fecskendeztette az arcába.

Sokáig volt az alkohol rabja MC Hawer, ennek a nyomait is el szeretné tüntetni az arcáról, de egyébként is fiatalodni szeretne, ezért árgus szemmekkel figyeli a legújabb eljárásokat, és ki is próbálja azokat! A mulatós sztár tavaly kés alá is feküdt, hogy arca simábbnak és fiatalabbnak tűnjön: saját zsírját fecskendeztette be!

MC Hawer saját zsírjával fiatalítja magát Forrás: Facebook/MC Hawer

A hasamból szívtak le, nem tudom hány deci zsírt, annak egy töredékét injekciós tűvel befecskendezték a pofazacskómba.

Borsnak

Borzalmas körömtrend: csüngők és biztosítótűk díszítik a karmokat - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170913-koromtrend-csungok-es-biztositotuk-diszitik-a-karmokat.htmlA New York-i divathéten nemcsak a ruhákra kell figyelni, hanem a sminkekre és a körmökre is, a legújabb trend azonban sokkoló: ilyen karmokkal meg sem lehet mozdulni! Trend--Sophia Vegas német tévésztár 4 bordáját is eltávolíttatta - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170913-sophia-vega-nemet-tevesztar-4-bordajat-is-eltavolittatta.htmlSophia Vegas német tévésztár nem volt megelégedve magával, ezért vetette ki 4 bordáját is: most borzalmasan, természetellenesen vékony dereka lett! TrendOrigoNick Nolte nagyon megöregedett - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170913-nick-nolte-nagyon-megoregedett.htmlAnnak örülünk, hogy Nick Noltet nem kapta el a plasztikázási láz, de attól már senki nem lehet boldog, hogy teljesen elhagyta magát a színész! Trend--Istenes Bence és Csobot Adél esküvői fotója - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170913-istenes-bence-es-csobot-adel-eskuvoi-fotoja.htmlCsodás kis családban él Istenes Bence és Csobot Adél. Szívesen engednek betekintést életükbe: ezúttal esküvői fotót is posztoltak. TrendOrigoA francia nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170912-francia-nok-szepsegtitkai.htmlA francia nők felszabadultak, tele önbizalommal vetik bele magukat az életbe. Nem követik a divatot, hanem bátran kísérleteznek és az egyedi megoldásokra törekszenek. Talán a komfortérzet is befolyásolja őket, hiszen csak az tud jó benyomást kelteni, aki jól érzi magát a bőrében. Trend--Beleszeretett saját képébe a szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20170912-sajat-magaval-pozol-cindy-crawford.htmlNew York-i sétája során érdekes képbe futott a csodaszép modell. Nem bírta megállni egy közös kép nélkül, amit egyből posztolt az oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.