Nick Nolte nagyon megöregedett - Fotó!

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hubert Boesl -
öregedés Nick Nolte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak örülünk, hogy Nick Noltet nem kapta el a plasztikázási láz, de attól már senki nem lehet boldog, hogy teljesen elhagyta magát a színész!

Nick Nolte ünnepelt sztár volt, és rengeteg nő rajongott érte, de ez mára a múlté. Valahol természetes, hiszen már 76 éves a színész, annak pedig mindenki nagyon örülhet, hogy nem akarta műtétek árán fenntartani a fiatalság látszatát, de ez még nem jelenti azt, hogy el kellene hagynia magát.

2001-ben még hasonlított önmagára Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hubert Boesl

Az egykor sármos sztár ugyanis már egyáltalán nem foglalkozik a külsejével: szedett-vedett ruhákat visel, és az is látszik, hogy nem fordít különösebb figyelmet arra, hogy mit eszik. A haja is rendetlen, és úgy összességében kissé az igénytelenség látszatát kelti Nick Nolte megjelenése, pedig neki aztán biztos lenne pénze arra, hogy normális ruhákat vegyen fel. Egy kis fésülködés, és igényes öltözet máris csodákat művelne a színésszel.

Nick Nolte elhagyta magát Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.