A közösségi média nem más, mint átverés: Fotók!

átverés fotó megtévesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne dőlj be a képeknek, amiket a közösségi oldalakon látsz: nem a valóságot látod. 

Milyen érdekes, nem? A közösségi oldalakon mindenkinek hatalmas a cicije, rajzolt a feneke, végtelen a lába, és fenékig érő a haja. A pasik kockái is nyaktól térdig érnek, senkinek sincs sörhasa, integetőhája és bőrhibája sem.

Azokról a luxusotthonokról nem is beszélve, amik tömegével folynak le az ember közösségi oldalán. Felmerül ilyenkor a kérdés, hogy mindenki gazdag, csak én nem? Mindenki be tudja osztani az idejét úgy, hogy mindig jut mindenre, csak én nem?

Megnyugtatásképp eláruljuk: a legtöbb esetben nem erről van szó, sokkal inkább némi vetítés, egy kis púder áll a dolgok hátterében. Persze néhány csalás nagyon vicces és kreatív, hiszen rendkívül ügyesen megtévesztenek minket, de a mögöttes tartalom már koránt sem annyira pozitív.

/1709/A_k_z2017915122622

Vállalhatatlan családi fotók

Az "ablakba" mindig a legcsodásabb családi képek kerülnek ki, és arról már ritkábban esik szó, hogy hány félresikerült fotó kell ahhoz, mire készül egy használható. Íme néhány családi kép, amire senki sem lenne büszke: Galéria!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.