Plus size modell lett David Hasselhoff lányából, Hayley-ből

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ilya S. Savenok -
plus size modell David Hasselhoff Hayley Hasselhoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hayley Hasselhoff, David Hasselhoff lánya nem volt mindig ilyen elégedett a testével. Egy évvel ezelőtt még arról mesélt, mennyire nehéz volt a gyerekkora és milyen nehezen fogadta el a testét.

Hayley-nek pokol volt a gyerekkora, rengeteget csúfolták, és nem csak telt idomai miatt. Az sem könnyítette meg a dolgát, hogy híres ember lánya. A 25 éves modell azonban mostanra teljesen megváltoztatta az életét: életre hívta saját plus size márkáját, és a napokban a Londoni Divathéten is kifutóra lépett.

Plus size modell lett David Hasselhoff lányából, Hayley-ből Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ilya S. Savenok

"Az esetek többségében az emberek nem azért lesznek túlsúlyosak, mert folyamatosan zabálnak. Én például keveset és egészségesen étkezem, rendszeresen edzek, hetente többször is. Szeretném elérni, hogy minden lány elfogadja magát úgy, ahogy van, a súlyától függetlenül" - nyilatkozta Hayley.

A közösségi média nem más, mint átverés: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170915-igy-ver-at-teged-is-a-kozossegi-media.htmlNe dőlj be a képeknek, amiket a közösségi oldalakon látsz: nem a valóságot látod. Trend--Heti trendjelentés: Halle Berry a mellével keltett feltűnésthttp://www.life.hu/trend/20170915-heti-trendjelentes-szerepel-benne-halle-berry-jennifer-lawrence-rihanna.htmlDivathetek, filmfesztiválok, premierek - beindult a szezon, és így egyre több igazán híres celebet tudunk megmutatni nektek! Nézzük, hogyan öltöztek ezen a héten a kedvenceink! TrendNorthfotoGyönyörű menyasszony volt Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/trend/20170916-ruzsa-magdi-menyasszony-eskuvo.htmlA templomban is kimondta a boldogító igent Rúzsa Magdi és párja, Vilmos. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoHódi Pamela kikotyogta, hogy Berki Krisztián többször plasztikáztatotthttp://www.life.hu/trend/20170916-berki-krisztian-botoxoltatott.htmlA FEM3 csatorna műsorában derült ki, hogy Berki Krisztián nem csak a heréit vasaltatta ki. TrendOrigoNicolas Cage nagyon lepukkant - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170915-nicolas-cage-nagyon-lepukkant.htmlNicolas Cage már egy jó ideje egyedül van, és meg is látszik rajta: olyan lepukkant, mint még soha! Trend--Kasza Tibi barátnője, Manker sárga bikiniben pózol - Videó!http://www.life.hu/trend/20170915-kasza-tibi-baratnoje-manker-sarga-bikiniben-pozol.htmlKasza Tibi és Manker a tengerentúlra utaztak, egy kis őszi nyaralásra, de a rajongókat ezúttal sem hagyják ki a buliból: megmutatták, hol pancsolnak épp, így láthattuk, milyen dögös Manker bikiniben. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.