színésznő szexi Hülya Avsar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hülya Avsar arcát mindenki megjegyezte a Szultána cimű sorozatnak köszönhetően. Ez nem is csoda, hiszen a sztár még mindig döbbenetesen jól néz ki. 

A kurd származású török színésznő rengeteg filmben és sorozatban szerepelt az elmúlt évtizedekben, ám a legnagyobb hírnevet a Szultánának köszönheti, amely futótűzszerűen terjedt végig az egész világon.

A most 53 éves színésznő mindenkit levett a lábáról a szépségével, pedig már túl volt az ötvenen, mikor elkezdték a forgatásokat. Nem meglepő, hogy Hülya ezzel együtt is megbolondítja maga körül a pasikat, ugyanis rendkívül fiatalos a megjelenése.

♥️

Hülya Avşar (@hulyavsr) által megosztott bejegyzés,

Folyamatos vidámság és életetszeretet áramlik a személyéből, ami mellett senki nem tud szó nélkül elmenni.

"Selfie" vizyona hazır♥️ Yönetmen: Hülya Avşar Senaryo: Hülya Avşar Işık: Hülya Avşar Kamera: Hülya Avşar

Hülya Avşar (@hulyavsr) által megosztott bejegyzés,

Görög Zita elképesztően szexi fotót posztolt: Fotó!

Ahogy azt már korábban megírtuk, a tavaly zátonyra futott házassága után idén újból rátalált a szerelem Görög Zitára. A 37 éves modell és a kedvese, Laczkó Zsolt egy privát esküvőn jelentek meg együtt, és habár nem akarták nagy dobra verni a kapcsolatukat, a hír kitudódott. De nem is lehetne letagadni, hiszen a kétgyermekes édesanya csak úgy ragyog: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.