Szexiskedve pucsít Pirner Alma: Fotó!

fotó szexi Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma megmutatta mitől döglik a légy: nem csoda, hogy a fotójától felrobbant az internet. 

Nyáron már írtunk Pirner Alma erotikus kisugárzásáról, de egyszerűen nem tudunk betelni vele. Júniusban a fürdőruhás dekoltázsa volt központi látványosság, pedig a kisfiával készült közös képen a szolidabbik énjét mutatta.

Nem úgy, mint ezen a friss fotón: falatnyi ruha, meztelen fenék, végtelen lábak és óriási piros tűsarkú az erotikus félhomályban. A követők teljesen ledöbbentek Alma fotóján, hiszen ilyen szexi felvételt többnyire csak a férfi magazinokban látni.

Pucéran terpesztett be Pirner Alma - Fotót is mutatott róla!

Ha ezzel lepte meg férjét Valentin-napra Pirner Alma, akkor Diviki Attila minden bizonnyal az egyik legszerencsésebb férfinak érezheti magát. Alma szívecskét formált meztelen testéből, a mutatvány közben pedig hatalmasat terpesztett. A pózról művészi fotó készült, amit a szexi sztár a Facebookra is posztolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.