A legjobb és legrosszabb sminkek az Emmy-díjátadóról

Emmy smink vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken nemcsak a ruhákat, a sminkeket is érdemes alaposabban szemügyrevenni. Íme, Larion Oscar sminkmester beszámolója az Emmy-ről!

A legjobbak

  • Michelle Pfeiffer

Kifinomultan elegáns és szexi volt a gálán. A kevesebb több elvét követte: sminkje a tökéletes no makeup. Az egészségtől ragyogó bőrét finoman árnyékolta, arcának legszebb pontjait highlighttal hangsúlyozta, szemöldökét finoman ívelte és élénkítette. Szemfestéséhez egy kevés bézst és barnát satírozott össze gyönyörűen, mindezt cinkosan megbolondította egy ultravékony fekete tusvonallal, végül egy fekete szempillaspirállal és egy fahéj árnyalatú, természetes hatású ajakrúzzsal koronázta meg. Bizony, így kell megjelenni azon a bizonyos vörös szőnyegen.

Michelle Pfeiffer Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Reese Witherspoon

A szezon legizgalmasabb színeiben kiragyogott a megjelenésével. Szaténfényű kék ruhájához tökéletes összhangot teremtett sminkjével. Egyszerre szem- és ajakhangsúlyos sminkje sem volt túl sok. A gyönyörű alapozást és arckontúrozást csak fokozta a szépen hangsúlyozott szemöldök és szemfestés. A szemfestésében finoman visszaköszönt a csillogás is a szemzugnál, a kifejező tekintetét pedig csak fokozta a kifogástalan tusvonal és a dús szempillák. A szezon egyik legizgalmasabb árnyalatú narancsospiros ajakrúzsa a smink tökéletes befejezése.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Jane Fonda

Igazi kaméleonként ragyogott a vörös szőnyegen. Tökéletes megjelenésével maga mögé utasított mindenkit. Szemhangsúlyos sminkjéhez a mélyítővonalát és a szempillatövét élénkítette, amit megfejelt extra dús szempilláival. Hibátlan matt alapozás és árnyékolás volt az alap, arcbőrét pedig rózsás krémpirosítóval hangsúlyozta, ami nagyon jól passzolt a matt, mályvás tónusú ajakrúzsához és pink ruhájához.

Jane Fonda Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A legrosszabbak

  • Judith Light

Csak az arányok miatt nem sikerült tökéletesre a belépője. Nagyon világos bőréhez túl keményre sikerült a szemfestése és túl sok pirosító lódult az arcára. Ha a közelülő szemformáját is figyelembe vesszük, akkor picit laposabban kifelé kellett volna satírozni a szemfestését, hogy előnyösebben nézzen ki és lágyabb színekkel kellett volna hangsúlyozni a szemét. Ajkára élénkebb ajakrúzs kellett volna, mert ettől a halott rózsaszín árnyalattól még betegesebb lett az összkép.

Judith Light Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Ajiona Alexus

Nagyon különleges volt a megjelenése, ám a ruhaválasztása nem éppen a kifinomultságra utalt. Talán egy zenei díjkiosztóra szerencsésebb választás lett volna. Sminkje tökéletesen uralta arcát, egy pici szépséghiba azonban volt benne. A távolülő szeméhez abszolút előnytelen volt számára ez a klasszikus, bent világos és kifelé mélyülő szemfestés, sajnos még hangsúlyosabbá tette a távolülő szemét.

Ajiona Alexus Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Ruhamustra az Emmy vörös szőnyegéről

A botrányos outfitek ezúttal elkerülték a vörös szőnyeget. A 69. Emmy-díjátadón a legtöbb színésznő sikkes és elegáns volt. Mutatjuk is a 10 legemlékezetesebb ruhát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.