Nicole Kidman lába a gusztustalanság határait súrolja: Fotó!

Nicole Kidman lábgomba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman felemás cípőben és ápolatlan lábakkal lépett a vörös szőnyegre. Az előbbire van magyarázat, az utóbbira nem valószínű...

A Hatalmas kis hazugságok című sorozatban hozott szerepéért kapott elismerést Nicole Kidman. A 69. alkalommal megrendezett Emmy-gálára a sztár egy csodálatos Calvin Klein ruhában érkezett, amely nagy hangsúlyt fektetett a színésznő dekoltázsára és a vállaira is.

Nicole Kidman egy gyönyörű Calvin Klein ruhában érkezett az Emmy-gálára Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A piros alkalmi ruhához egy rózsaszín magassarkút választott, ami első ránézésre furcsa lehet, hiszen a két cipő nem egyforma. Viszont, mint kiderült, ez szándékos, a lábbeli így lett megtervezve. Ám ahogy a színésznő lábára terelődik a figyelem, minimum két dolog szembetűnővé válik:

Az egyik az, hogy borzalmasan néznek ki a lábkörmei: nem az a baj, hogy rosszul választott körömlakkot, vagy nem elég tökéletes a formája, hanem az, hogy abszolút ápolatlannak tűnik.

A sárgás-barnás köröm nem lehet opció

egy ekkora nyilvános eseményen. Sőt, jobban belegondolva, még a négy fal között is zavaró.

A másik látványosság pedig a lábán látható megkeményedett bőr, ami egyenlő egy esztétikai gyilkossággal. Hiába a szép cipellő, ha a benne lévő láb ronda és ápolatlan.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Medencében fogdossa melleit az agyonretusált Nicole Kidman

Tény és való, hogy Nicole Kidman maga a légies elegancia, az idő múlását azonban nem tudja elviselni. A színésznőt a Stellar magazinnak fotózták, ő szerepel a legfrissebb szám címlapján. Nagyon jól is fest, de azért nem kellett volna ennyire szétretusálni az arcát: Fotó!

A legjobb és legrosszabb sminkek az Emmy-díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20170918-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-emmy-dijatadorol.htmlA legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken nemcsak a ruhákat, a sminkeket is érdemes alaposabban szemügyrevenni. Íme, Larion Oscar sminkmester beszámolója az Emmy-ről! TrendOrigoBrigitte Nielsen kirobbanó formában van: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170918-dobbenetesen-jol-nez-ki-brigitte-nielsen.htmlEbéd közben kapták lencsevégre a szőke színésznőt, aki fantasztikusan néz ki 54 évesen is. TrendOrigoKedves Rihanna, mi ez a ruha? Fotó! http://www.life.hu/trend/20170918-rihanna-stilusa-egyre-rosszabb.htmlNem mintha mi mind tökéletesek lennénk, de azért a jó ízlésnek is vannak határai... TrendOrigoSikk és elegancia - Ruhamustra az Emmy vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170918-ruhamustra-az-emmy-voros-szonyegerol-2017.htmlA botrányos outfitek ezúttal elkerülték a vörös szőnyeget. A 69. Emmy-díjátadón a legtöbb színésznő sikkes és elegáns volt. Mutatjuk is a 10 legemlékezetesebb ruhát! Trend--A közösségi média nem más, mint átverés: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170915-igy-ver-at-teged-is-a-kozossegi-media.htmlNe dőlj be a képeknek, amiket a közösségi oldalakon látsz: nem a valóságot látod. Trend--Hatalmasat változott Balázs Klári - Rá sem lehet ismerni!http://www.life.hu/trend/20170917-balazs-klari-rovidre-vagatta-a-hajat.htmlBalázs Klári ma Pordán Petra vendége volt a Sláger FM-ben. A műsorvezető természetesen lefényképezkedett a vendgével, a fotót pedig meg is osztotta közösségi oldalán. Klárika új frizurájától pedig leesett az állunk.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.