Kedves Rihanna, mi ez a ruha? Fotó!

ruha Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mintha mi mind tökéletesek lennénk, de azért a jó ízlésnek is vannak határai...

Már korábban is szóba került Rihanna öltözködési-stílusa, ami nagyon sokat romlott az utóbbi időben. A fiatal szépség korábban csupa olyan ruhát öltött magára, ami passzolt az alakjához és a személyiségéhez.

Most pedig magára erőszakol egy babarózsaszín selyem overált? Még ha Paris Hilton lenne, akkor azt mondanánk, hogy érthető. Elképesztően közönségesen fest egy ilyen jó adottságokkal megáldott nőn egy ilyen ruha.

Természetesen az Instáján így is összeszedett 1,5 millió kedvelést, hiszen a maga természetes szépsége nem változik egy rosszul kiválasztott ruhától. De azért jó lenne Rihannát olyan ruhákban is látni, mint régen. De ki tudja, lehet hogy az új kedvesének így tetszik.

Rihanna új pasija egy valóságos aranybánya

Újabban Hassan Jameel-lel kavar, aki a a Saudi Toyota-örököse, emellett pedig egy olyan cég vezérigazgatója, amelynek az internetes értéke nagyjából 1,5 milliárd dollár. A férfi családjának egyébként saját fociligája is van Szaud-Arábiában. Olvass tovább itt...
Sikk és elegancia - Ruhamustra az Emmy vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170918-ruhamustra-az-emmy-voros-szonyegerol-2017.htmlA botrányos outfitek ezúttal elkerülték a vörös szőnyeget. A 69. Emmy-díjátadón a legtöbb színésznő sikkes és elegáns volt. Mutatjuk is a 10 legemlékezetesebb ruhát! Trend--Hatalmasat változott Balázs Klári - Rá sem lehet ismerni!http://www.life.hu/trend/20170917-balazs-klari-rovidre-vagatta-a-hajat.htmlBalázs Klári ma Pordán Petra vendége volt a Sláger FM-ben. A műsorvezető természetesen lefényképezkedett a vendgével, a fotót pedig meg is osztotta közösségi oldalán. Klárika új frizurájától pedig leesett az állunk.TrendOrigoAlig takarta valami Beyoncé hatalmas melleithttp://www.life.hu/trend/20170917-beyonce-hatalmas-mellei.htmlBeyoncé és Jay-Z randizni indultak, az énekesnő pedig alaposan kitette a melleit.Trend--Nicolas Cage nagyon lepukkant - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170915-nicolas-cage-nagyon-lepukkant.htmlNicolas Cage már egy jó ideje egyedül van, és meg is látszik rajta: olyan lepukkant, mint még soha! Trend--53 évesen is szexi Hülya Avsar, színésznő: Videó! http://www.life.hu/trend/20170917-hulya-avsar-dobbenetesen-szexi.htmlHülya Avsar arcát mindenki megjegyezte a Szultána cimű sorozatnak köszönhetően. Ez nem is csoda, hiszen a sztár még mindig döbbenetesen jól néz ki. TrendOrigoCatherine Zeta-Jones lánya álomszép: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170914-catherine-zeta-jones-lanya-egyszeruen-csodas.htmlAz Oscar-díjas színésznő a 14 éves lányával érkezett New Yorkba, a Michael Kors fashion showra. Együtt nézték végig a legújabb darabok felvonulását a kifutón, és láthatóan nagyon jól érezték magukat ezen a különleges programon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.