Sikk és elegancia - Ruhamustra az Emmy vörös szőnyegéről

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Emmy elegancia vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányos outfitek ezúttal elkerülték a vörös szőnyeget. A 69. Emmy-díjátadón a legtöbb színésznő sikkes és elegáns volt. Mutatjuk is a 10 legemlékezetesebb ruhát!

Reese Witherspoon Stella McCartney ruhája egy hosszabb szabású zakóra emlékeztetett, ami fantasztikusan állt a színésznőnek. A színválasztás is jó volt: a királykék a bőrtónusához és a hajszínéhez is jól passzolt, a piros rúzzsal pedig tökéletes harmóniában volt.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/Frazer Harrison

A klasszikus fehér és a vagányabb ezüst játéka elegáns szabásba öltve: Jessica Biel ruhája imádnivaló!

Jessica Biel Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az egyik legnagyobb kedvencünk volt a velencei filmfesztiválon, most viszont nem tudunk szuperlatívuszokban beszélni Jane Fondáról. A ruhája ugyan jól ment a stílusához, de ez a hosszú copf nagyon nem illett a kifinomultságához.

Jane Fonda Forrás: AFP/Frazer Harrison

Priyanka Chopra modern hókirálynőnek tűnt, fantasztikusan nézett ki. Az ezüst színű kristályok és a ruha végét díszítő fehér tollak kiváló összhangban voltak.

Priyanka Chopra Forrás: AFP/Frazer Harrison

Shailene Woodley mélyen dekoltált Ralph Lauren ruhában jelent meg. A nemes bársonyhoz nagyon jól passzolt a méregzöld szín.

Shailene Woodley Forrás: AFP/Frazer Harrison

Nicole Kidman Calvin Klein by Appointment ruhája az egyik kedvencünk volt az idei Emmy-n. Színben és szabásban is annyira passzol a színésznőhöz, mintha ráöntötték volna.

Nicole Kidman Forrás: AFP/Frazer Harrison

Evan Rachel Wood a maszkulin hatást hozta, ami korábban sem volt idegen tőle, viszont ezen a stíluson belül most nézett ki a legjobban. A ruhát Jeremy Scott tervezte.

Evan Rachel Wood Forrás: AFP/Mark Ralston

Zoë Kravitz igazán önazonos volt ebben a Dior Haute Couture kreációban. Elegáns, mégis vagány választás volt.

Zoe Kravitz Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Sofia Vergara tőle megszokott módon a testhezálló ruhára szavazott. Ezúttal fehérben.

Sofia Vergara Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ariel Winter két oldalt felsliccelt ruhája nemcsak a combvillantás, hanem a középen fityegő anyagdarab miatt sem a legízlésesebb választás.

Ariel Winter Forrás: AFP/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.