Vajna Timi pucér mellekkel vonaglik legújabb videójában - Videó!

Vajna Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi profibbnál profibb videókat pakolgat ki közösségi oldalára. Ezúttal mindent bedobott.

Egyelőre nem tudni, hova és miért készülnek Vajna Timi lélekzetelállító videói, annyi azonban biztos, hogy rajongói teljesen megőrülnek érte.

Ezúttal is egy festői tájon mutogatja tökéletes idomait: felső nélkül, vizes pólóban, aprócska selyem bugyiban is láthatjuk a szexi sztárt. Nem semmi látvány!

Szexiskedve pucsít Pirner Alma: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170918-elkepesztoen-szexi-alakot-villantott-pirner-alma.htmlPirner Alma megmutatta mitől döglik a légy: nem csoda, hogy a fotójától felrobbant az internet. TrendOrigoFehérneműben pózol Ashley Graham - Videó!http://www.life.hu/trend/20170918-meztelenul-fotozkodik-ashly-graham.htmlNem semmi képet töltött fel magáról a plus size modell. Nem csak smink nélkül pózolt, de ruha sem volt rajta. Trend--David Hasselhoff lánya, Hayley Hasselhoff plus size modell letthttp://www.life.hu/trend/20170918-david-hasselhoff-lanya-plus-size-modell-lett.htmlNem egyedüli eset, hogy egy sztárcsemetéből modell lesz, de plus size modell nem sok van a celebgyerekek között: David Hasselhoff lánya az úttörő! Trend--A legjobb és legrosszabb sminkek az Emmy-díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20170918-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-emmy-dijatadorol.htmlA legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken nemcsak a ruhákat, a sminkeket is érdemes alaposabban szemügyrevenni. Íme, Larion Oscar sminkmester beszámolója az Emmy-ről! TrendOrigoNicole Kidman lába a gusztustalanság határait súrolja: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170918-nicole-kidman-laba-borzalmasan-nez-ki.htmlNicole Kidman felemás cípőben és ápolatlan lábakkal lépett a vörös szőnyegre. Az előbbire van magyarázat, az utóbbira nem valószínű... Trend--Sikk és elegancia - Ruhamustra az Emmy vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170918-ruhamustra-az-emmy-voros-szonyegerol-2017.htmlA botrányos outfitek ezúttal elkerülték a vörös szőnyeget. A 69. Emmy-díjátadón a legtöbb színésznő sikkes és elegáns volt. Mutatjuk is a 10 legemlékezetesebb ruhát! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.