Rubint Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi kisvideóval harangozta be fotózását Rubint Réka. A fitneszmami ledobta a ruháit. 

"Valami készül. Imàdni fogjátok!!!" - írta a poszthoz Rubint Réka, amit most látatlanban elhiszünk neki, hiszen már a kisvideót is több mint húszezren látták, és csak úgy záporoznak hozzá a pozitívabbnál pozitívabb hozzászólások.

Mariah Carey szűk ruhát húzott gömbölyű idomaira - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170919-mariah-carey-szuk-ruhat-huzott-gombolyu-idomaira.htmlMariah Carey nem tudja elfogadni, hogy nem az a vékony nő, aki egykor volt, ezért sorozatosan olyan ruhákat vesz fel, ami már nem állnak neki annyira jól. Ebbe a hibába esett legutóbbi fellépésén is. Trend--Már másfél éve nem szőrtelenít Morgan Mikenashttp://www.life.hu/trend/20170919-mar-masfel-eve-nem-szortelenit-morgan-mikenas-blogger.htmlMorgan Mikenasról már írtunk annak kapcsán, hogy elhatározta, többé nem szőrtelenít. Nos, akkor mindenki azt gondolta, előbb-utőbb megunja, hogy furcsán néznek rá, sőt, egyesek undorítónak tartják emiatt, de nem. A lány immár másfél éve nem nyúlt a borotvához, és nem is tervezi. TrendOrigoVajna Timi pucér mellekkel vonaglik legújabb videójában - Videó!http://www.life.hu/trend/20170918-vajna-timi-pucer-mellekkel-vonaglott-foto.htmlVajna Timi profibbnál profibb videókat pakolgat ki közösségi oldalára. Ezúttal mindent bedobott. Trend--Fehérneműben pózol Ashley Graham - Videó!http://www.life.hu/trend/20170918-meztelenul-fotozkodik-ashly-graham.htmlNem semmi képet töltött fel magáról a plus size modell. Nem csak smink nélkül pózolt, de ruha sem volt rajta. Trend--Nicole Kidman lába a gusztustalanság határait súrolja: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170918-nicole-kidman-laba-borzalmasan-nez-ki.htmlNicole Kidman felemás cípőben és ápolatlan lábakkal lépett a vörös szőnyegre. Az előbbire van magyarázat, az utóbbira nem valószínű... Trend--David Hasselhoff lánya, Hayley Hasselhoff plus size modell letthttp://www.life.hu/trend/20170918-david-hasselhoff-lanya-plus-size-modell-lett.htmlNem egyedüli eset, hogy egy sztárcsemetéből modell lesz, de plus size modell nem sok van a celebgyerekek között: David Hasselhoff lánya az úttörő! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.