Elképesztően szexi fehérneműs fotók készültek Iszak Esztiről

fehérnemű bugyi Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ruhamárka nagyköveteként  dobta le a ruhákat Iszak Eszti, hogy megmutassa bomba testét a rajongóinak. 

Iszak Eszti elárulta, hogy a magabiztos kisugárzás és a kényelemérzet egyik alapköve a jól megválasztott fehérnemű. Az a tökéletes darab, amely kényelmesen simul a testre, lazán szexi, de mégis megőrjíti a férfiakat.

Fontos, hogy kényelmes fehérneműben teljen a napod Forrás: Red Lemon Media

Nemrég egy fotózáson vett részt, ahol kiderült, nem csak a szavakkal játszik, hanem valóban jól érzi magát a bőrében, és a sloggi ruháiban.

A vidámság és a pozitív kisugárzás a személyiségének része Forrás: Red Lemon Media

"Imádom a színesebb bugyikat, így ügyelnem kell arra, ha egy áttetsző vagy fehér ruhát húzok, ne lehessen látni a fehérneműmet. Ebben az esetben egyértelmű jolly joker darab a testszínű fehérnemű, de a fekete is alapszín a fiókomban. Arra is ügyelek, hogy a melltartópánt soha ne villanjon ki"

Döbbenetesen jól néz ki a fiatal műsorvezető Forrás: Red Lemon Media

Mostmár mi is értjük, hogy a szépsége mellett mi a fiatal szépség vonzereje. Az alaposan kiválasztott darabok is hozzájárulnak Eszti ellenállhatatlanságához.

Hajléktalanból lett keresett modell a fiatal férfi: Fotók!

Sosem lehet tudni, hogy hol és mikor kacsint ránk a szerencse: John Economou sem gondolta, hogy a hajléktalanságból egyszer csak a kamerák kereszttüzében találja magát. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.