Már másfél éve nem szőrtelenít Morgan Mikenas

szőr Morgan Mikenas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Morgan Mikenasról már írtunk annak kapcsán, hogy elhatározta, többé nem szőrtelenít. Nos, akkor mindenki azt gondolta, előbb-utőbb megunja, hogy furcsán néznek rá, sőt, egyesek undorítónak tartják emiatt, de nem. A lány immár másfél éve nem nyúlt a borotvához, és nem is tervezi. 

Tizenegy éves korában nagy trauma érte Morgant: az iskolában durván kicikizték szőrös lábai miatt. Sírva kérte meg az édesanyját, hogy tanítsa meg szőrteleníteni. Másfél éve azonban úgy döntött, hogy elég a gyantázásból, borotválkozásból, és az erre irányuló társadalmi nyomásból, mindenhol megnöveszti a szőrét, és meg is mutatja a nagyvilágnak, milyen így az élet. Azt mondja, egyszerűen túl sok időt vett el az életéből a szőrtelenítés. Mára az Instagramon és a Youtube-on is több ezer követője van. Úgy érzi, ez volt élete legjobb döntése.

"A szépség számomra azt jelenti, hogy azt teheted, amitől jól érzed magad, amitől önmagad lehetsz. Ha jobban érzed magad kisminkelve, akkor sminkelj. Ha formázott szemöldökkel érzed jól magad, akkor formázd a szemöldököd. De ha teljesen természetesen vagy boldog, akkor érezd jól magad úgy, ahogy vagy, anélkül, hogy bármit is változtatnál. A szépség szubjektív, ezért nincs rossz értelmezése, de nem szabad a tévé, vagy híres emberek véleményére alapozva döntéseket hozni önmagunkról. Azért hagytam fel a borotválkozással, mert kényelmetlen volt, és teljesen értelmetlen. Az egész nem több, mint behódolás annak a férfiak dominálta kultúrának, amelyikben élünk" - vallja Mikenas.

Így fest Rába Tímea kamaszlánya, a gyönyörű Ninahttp://www.life.hu/trend/20170914-igy-fest-raba-timea-kamaszlanya-a-gyonyoru-nina.htmlLánya, Nina szülinapja alkalmából Rába Timi képeket posztolt Facebook oldalára. A kamaszlány örökölte anyja szépségét, a képeken csak úgy ragyog, ráadásul már modellmunkái is voltak. Trend--Hatalmasat változott Király Linda: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170912-hatalmasat-valtozott-kiraly-linda.htmlNem semmi frizurát vágatott magának a szép énekesnő. TrendOrigoMihalik Enikő: „Mindenki feszeng kicsit a saját testében"http://www.life.hu/trend/20170822-mihalik-eniko-az-instyle-cimlapjan.htmlMihalik Enikő nagyon tudatosan menedzseli életét, modellkarrierje csúcsán van. Bár jó dolognak tartja a „fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk" elvet, saját bevallása szerint lustának tartaná magát, ha nem járna el rendszeresen edzőterembe. Enikő elárulta, hogy még egy szupermodellnek is vannak gátlásai, és arról is beszélt, mit tart saját gyenge pontjának. TrendOrigoIntimtetkót villantott Tóth Gabi http://www.life.hu/trend/20170813-intimtetkot-villantott-toth-gabi-enekesno.htmlÉdesanyjával szelfizett Tóth Gabi, ám az "anyás nap" nap, ahogy ő fogalmaz, pikánsra sikeredett. Trend--Elképesztő szelfit lőtt Tóth Verahttp://www.life.hu/trend/20170812-elkepeszto-szelfit-lott-toth-vera-a-szigetre-menet.htmlNem lehet elégszer leírni, micsoda dögös nő lett a nagy fogyása után Tóth Vera. TrendOrigoDarázsderekúvá photoshopoltatta magát Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20170822-darazsderekuva-photoshopoltatta-magat-mariah-carey-cimlapon.htmlAhogy írtunk róla, hatalmasra hízott Mariah Carey, az énekesnő legalább 100 kilós. Az imidzse javítása érdekében most egy szokványos, de mégis drasztikus eszközhöz nyúlt, így a Paper magazin címlapján fel sem ismernénk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.