Mariah Carey szűk ruhát húzott gömbölyű idomaira - Fotó!

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Maury Phillips -
Mariah Carey ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey nem tudja elfogadni, hogy nem az a vékony nő, aki egykor volt, ezért sorozatosan olyan ruhákat vesz fel, ami már nem állnak neki annyira jól. Ebbe a hibába esett legutóbbi fellépésén is.

Mariah Carey nagyon régóta a gömbölyded idomokkal rendelkező nők táborát erősíti. Ezt már mindenki tudja róla, de ő még nem fogadta el a helyzetet. Folyamatosan olyan ruhákba erőlteti bele magát, amikből itt-ott kibuggyan, de egyáltalán nem zavartatja magát emiatt. Hiába válik így mindig céltáblává, tovább erőlteti a méreténél jóval szűkebb fazonokat, pedig találhatna olyan ruhát is, amiben kifejezetten jól néz ki.

Mariah Carey önmagához képest is sokat hízott Forrás: AFP/2017 Getty Images/Maury Phillips

Hiszen Mariah Carey telt idomaival együtt nagyon jó nő, de ha így folytatja, akkor keserves lesz számára az elkövetkező időszak. Nemrég még egy barátja is aggódva nyilatkozott az énekesnőről, aki állítólag az evésbe menekült a gondjai elől, és már elérte a 100 kilót! Az arcán egyértelműen látszik, hogy nagyon sok plusz felszaladt rá az elmúlt időszakban!

Már másfél éve nem szőrtelenít Morgan Mikenashttp://www.life.hu/trend/20170919-mar-masfel-eve-nem-szortelenit-morgan-mikenas-blogger.htmlMorgan Mikenasról már írtunk annak kapcsán, hogy elhatározta, többé nem szőrtelenít. Nos, akkor mindenki azt gondolta, előbb-utőbb megunja, hogy furcsán néznek rá, sőt, egyesek undorítónak tartják emiatt, de nem. A lány immár másfél éve nem nyúlt a borotvához, és nem is tervezi. TrendOrigoVajna Timi pucér mellekkel vonaglik legújabb videójában - Videó!http://www.life.hu/trend/20170918-vajna-timi-pucer-mellekkel-vonaglott-foto.htmlVajna Timi profibbnál profibb videókat pakolgat ki közösségi oldalára. Ezúttal mindent bedobott. Trend--Szexiskedve pucsít Pirner Alma: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170918-elkepesztoen-szexi-alakot-villantott-pirner-alma.htmlPirner Alma megmutatta mitől döglik a légy: nem csoda, hogy a fotójától felrobbant az internet. TrendOrigoFehérneműben pózol Ashley Graham - Videó!http://www.life.hu/trend/20170918-meztelenul-fotozkodik-ashly-graham.htmlNem semmi képet töltött fel magáról a plus size modell. Nem csak smink nélkül pózolt, de ruha sem volt rajta. Trend--David Hasselhoff lánya, Hayley Hasselhoff plus size modell letthttp://www.life.hu/trend/20170918-david-hasselhoff-lanya-plus-size-modell-lett.htmlNem egyedüli eset, hogy egy sztárcsemetéből modell lesz, de plus size modell nem sok van a celebgyerekek között: David Hasselhoff lánya az úttörő! Trend--Nicole Kidman lába a gusztustalanság határait súrolja: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170918-nicole-kidman-laba-borzalmasan-nez-ki.htmlNicole Kidman felemás cípőben és ápolatlan lábakkal lépett a vörös szőnyegre. Az előbbire van magyarázat, az utóbbira nem valószínű... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.