Így néz ki most Mr. Big, azaz Chris Noth - Fotó!

Mr. Big Chris Noth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem csodálkozott azon, hogy Carrie Bradshaw szívét elrabolta Mr. Big, hiszen Chris Noth ellenállhatatlan volt a sorozatban, de a mostani kinézetével egyetlen New York-i szinglit sem tudna meghódítani.

Volt idő, amikor a legtöbb nő szíve bizony Mr. Bigért dobogott, de sajnos Chris Noth már nem tudja úgy felforrósítani a levegőt, mint azelőtt. A színész persze még most is sármos volna, csak ne hanyagolná úgy el magát! Nem szép tőle, hiszen mindenki számára ő volt a nagy Ő, és bizony ebből a szerepből soha nem fog tudni kilépni, a szintet pedig fent kellene tartani.

Chris Noth nagy csalódát okozott ezzel a megjelenéssel Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Japz

Kár, hogy a színésznek ez nem sikerült: legfrissebb fotója igazán elkeserítő. Bajuszt növesztett ugyanis, ami egyáltalán nem áll jól neki, és a félig ősz, félig befestett frizura sem éppen előnyös, hogy a gyűrött pólóról már ne is beszéljünk. Nem ezt szoktuk meg, és nem ezt vártuk Mr. Bigtől...

Minden idők legstílusosabb stewardess uniformisaihttp://www.life.hu/trend/20170919-minden-idok-legstilusosabb-stewardess-uniformisai.htmlA légiutaskísérők világáról a Kapj el, ha tudsz című film jut eszembe: elegánsak és vidámak és kísérik a jóképű pilótákat. Ha ez távol is áll a valóságtól, az elegáns jelző sok esetben mégis igaz. Mutatjuk is a világ legcsinosabb stewardess uniformisait! Trend--Elképesztően szexi fehérneműs fotók készültek Iszak Esztirőlhttp://www.life.hu/trend/20170919-ez-iszak-eszti-kedvenc-bugyi-tipusa.htmlEgy ruhamárka nagyköveteként dobta le a ruhákat Iszak Eszti, hogy megmutassa bomba testét a rajongóinak. TrendOrigoBikinire vekőzött Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20170919-bikinire-vekozott-rubint-reka-a-facabookon-mutatta-meg.htmlSzexi kisvideóval harangozta be fotózását Rubint Réka. A fitneszmami ledobta a ruháit. TrendOrigoMariah Carey szűk ruhát húzott gömbölyű idomaira - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170919-mariah-carey-szuk-ruhat-huzott-gombolyu-idomaira.htmlMariah Carey nem tudja elfogadni, hogy nem az a vékony nő, aki egykor volt, ezért sorozatosan olyan ruhákat vesz fel, ami már nem állnak neki annyira jól. Ebbe a hibába esett legutóbbi fellépésén is. Trend--Már másfél éve nem szőrtelenít Morgan Mikenashttp://www.life.hu/trend/20170919-mar-masfel-eve-nem-szortelenit-morgan-mikenas-blogger.htmlMorgan Mikenasról már írtunk annak kapcsán, hogy elhatározta, többé nem szőrtelenít. Nos, akkor mindenki azt gondolta, előbb-utőbb megunja, hogy furcsán néznek rá, sőt, egyesek undorítónak tartják emiatt, de nem. A lány immár másfél éve nem nyúlt a borotvához, és nem is tervezi. TrendOrigoVajna Timi pucér mellekkel vonaglik legújabb videójában - Videó!http://www.life.hu/trend/20170918-vajna-timi-pucer-mellekkel-vonaglott-foto.htmlVajna Timi profibbnál profibb videókat pakolgat ki közösségi oldalára. Ezúttal mindent bedobott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.