Jenna Bentley mellkisebbítésen gondolkozik: arcon vágta a jobb keble

2017.09.20. 19:51

Jenna Bentleyt hatalmas méretekkel áldotta meg a sors, de a nagy melleknek nemcsak előnye van. Legutóbb elszabadult jobb melle okozott neki sérülést, ezért most mellkisebbítésen gondolkozik. 

Érdekes történetről számolt be Jenna Bentley, akit hatalmas mellei tettek ismertté. A természet áldotta meg ezekkel a méretekkel, tulajdonképpen a kebleinek köszönheti a karrierjét. Természetesen minden fontosabb magazin címlapján szerepelt már, és rengeteg rajongót gyűjtött össze, de most szabadulna védjegyétől, azaz a melleitől.

Jenna Bentley mellkisebbítésen gondolkozikForrás: Instagram/Jenna Bentley

Történt ugyanis, hogy futás közben az elszabadult jobb melle úgy arcon csapta, hogy a modell el is esett, így most azon gondolkozik, hogy kisebbítse-e a kebleit.

"A dolgok nagyon rosszra fordultak a múlt héten. Kaliforniában futottam a tengerparton. Egy bikini volt rajtam, de csak gyorsan futni akartam egyet. Gyönyörű reggel voltam, ugráltam át a hullámokon, amikor érzetem, hogy valami állon csapott. Úgy éreztem, mintha kiütöttek volna, elvesztettem az egyensúlyomat és elestem. Senki más nem volt a parton, lenéztem, és láttam, hogy a jobb mellem kiszabadult" - mesélte balesetének történetét, hozzátette, hogy nem akarja elszomorítani a rajongóit, de a mellei egyszerűen túl nagyok neki.  

Jenna Bentleymellkisebbítés