Catherine Zeta-Jones szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát.

Mindennapi rutin:

A sokat irigyelt ultranőies testét rendszeres sportolással tartja karban. Nagy gondot fordít a helyes táplálkozásra, ám mindent, amit csak megkíván, elfogyaszt: igazi ínyenc. Havi rendszerességgel jár kozmetikába, ahol alapos bőrmegújító kezelésekkel kényezteti egészségtől ragyogó bőrét.

A mindennapi rutinja és csodafegyvere az argánolaj.

Catherine Zeta-Jones 1969. szeptember 25-én született a mérleg csillagjegyében Forrás: Youtube

A hétköznapokban nem sminkeli magát, csak a kedvenc szempillaspirálját és ajakápolóját használja. Jeles alkalmakkor viszont körültekintően készíti el a sminkjét. Az arctisztítás után esemény előtti, feszesítő fátyolmaszkokat használ, amik 15 perc alatt feltöltik energiával a bőre szerkezetét: nagyon látványos lesz a végeredmény. Ezután száraz arcolajjal kényezteti bőrét.

Sminkje:

Az alapozó alá bőrtökéletesítő primert használ. Imádja az ultrakönnyű folyékony alapozót, amitől egységes lesz a bőrtónusa. Krémpirosítóval emeli ki az arccsontját, imádja a rózsás, mályvás árnyalatokat, mert egészséges kinézetű, üde lesz a megjelenése. Ezután csak a T-zónát púderezi le, hogy arcának többi része természetesen ragyogjon. Szemöldökét hajszínével harmonizáló szemöldökporral élénkíti. Szemfestésében mindig a saját színeit veszi figyelembe, hogy fiatalos és friss maradjon az összhatás.

Kedvenc szemhéjpúdere a pezsgő bézs, amit a mozgószemhéjára tesz, majd egy hidegbarna árnyalattal kontrasztosítja a szempillatöveknél alul-felül.

A színésznő kedvenc szemhéjpúdere a pezsgő bézs Forrás: Getty Images

Szempilláit extra fekete, dúsító szempillaspirállal festi ki. Ajkának érzékiségét egy nude árnyalatú, hidratáló hatású, fényes ajakrúzzsal fokozza. Próbáld ki te is ezt a ragyogóan szenvedélyes sminket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.