Alessandra Ambrosio Mel B Rihanna vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb celebek nem jóízlésükről tettek tanúbizonyságot ezen a héten. Még azok is elbuktak, akik egyébként nem szoktak hibázni. Mutatjuk is őket!

Aszimmetrikus villantások

Míg a múlt héten Halle Berry keltett feltűnést hatalmas kebleivel, most Alessandra Ambrosión volt a sor: aszimmetrikus felsőjének egyik oldala mindössze egy melltartóból állt. Julianne Moore a modellel ellentétben csak vállát villantotta ki a ruhából, de borzalmas lett az összhatás. Pedig a színésznő ritkán téved, de a Kingsman premierjére választott ruha szörnyen festett rajta.

Alessandra Ambrosio, Julianne Moore Forrás: AFP

Habcsókok

Lucy Liu négyemeletes tortaként érkezett egy gálára, Rihanna pedig egy habos muffin volt Londonban, a sminkkollekciója bemutatóján.

Lucy Liu, Rihanna Forrás: AFP, Northfoto

Totális ízlésficam

Túl sokat látjuk az egykori Spice Girlt, amióta az America's Got Talent zsűrijében ül. Egyáltalán nem kellemes élmény Mel B-t a vörös szőnyegen látni, stílusérzékből ugyanis mindig bukdácsolt az énekesnő. Ha a 90-es évek viseleteit el is felejtjük, és az évtized számlájára írjuk, mostani viseleteire akkor sincs mentség. Egyszerűen katasztrófa!

Mel B Forrás: Northfoto

Puffos ujj lenyalt hajjal

Nemcsak Julianne Moore okozott nekünk fájdalmat a választásával, hanem másik nagy kedvencünk, Margot Robbi is. A szabásban és mintában is régimódi ruha nem igazán illett hozzá, ahogy a haja és a sminkje sem passzolt.

Margot Robbi Forrás: AFP
Sminktrendek 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170921-sminktrendek-2017-oszen.htmlSzínpompás és szédítően izgalmas őszünk lesz. Ebben a szezonban újra hódít a macskaszem, a füstös szem, és az aranyláz is felütötte a fejét. Az éjszaka királynőinek a vampy szenvedélyessége szinte kötelező, de másképp, mint ahogy eddig azt megszoktuk. Nyolc izgalmas trend közül választhatsz idén. Íme! TrendThinkstockEzek a nők több évtizedet is letagadhatnak a korukból - Megdöbbentő fotók!http://www.life.hu/trend/20170920-nok-akik-tobb-evtizedet-is-letagadhatnak-a-korukbol.htmlA biológiai kor sok esetben semmit sem árul el egy nő külsejéről. Ezek a nők is azt bizonyítják, hogy az előítéletekkel szemben 40, 50, sőt 60 évesen sem kell öregnek kinézni. Talán ezek a példák szélsőségesek, és elképesztő nagy szerencséről tanúskodna, ami a genetikát illeti, a fiatalos külső rajtunk is múlik. TrendOrigoMinden idők legstílusosabb stewardess uniformisaihttp://www.life.hu/trend/20170919-minden-idok-legstilusosabb-stewardess-uniformisai.htmlA légiutaskísérők világáról a Kapj el, ha tudsz című film jut eszembe: elegánsak és vidámak és kísérik a jóképű pilótákat. Ha ez távol is áll a valóságtól, az elegáns jelző sok esetben mégis igaz. Mutatjuk is a világ legcsinosabb stewardess uniformisait! Trend--Sikk és elegancia - Ruhamustra az Emmy vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170918-ruhamustra-az-emmy-voros-szonyegerol-2017.htmlA botrányos outfitek ezúttal elkerülték a vörös szőnyeget. A 69. Emmy-díjátadón a legtöbb színésznő sikkes és elegáns volt. Mutatjuk is a 10 legemlékezetesebb ruhát! Trend--Ettől leszünk ráncosakhttp://www.life.hu/trend/20170914-ettol-leszunk-rancosak.htmlAz idő előtti öregedéshez nemcsak a megfelelő bőrápolás hiánya járul hozzá, hanem egyéb életmódbeli és környezeti tényezők is. Ezeknek egy része pedig könnyen elkerülhető lenne, mert ki szeretne már a 30-as éveiben tiszta ránc lenni? TrendThinkstockA francia nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170912-francia-nok-szepsegtitkai.htmlA francia nők felszabadultak, tele önbizalommal vetik bele magukat az életbe. Nem követik a divatot, hanem bátran kísérleteznek és az egyedi megoldásokra törekszenek. Talán a komfortérzet is befolyásolja őket, hiszen csak az tud jó benyomást kelteni, aki jól érzi magát a bőrében. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.