Íme Manoush, a színésznő, aki kipróbálta az örök fiatalság baktériumát

Forrás: NORTHFOTO/RECAL MEDIA www.recalmedia.com / Barcroft Media/Aaron Fiora / Barcroft Images -
Bacillus F örök fiatalság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Az öregedés egy betegség" - vallja Manoush, az a nő, aki kipróbálta a Bacillus F elnevezésű baktériumot, aminek sejtjei nem mutatják az öregedés jeleit.

A 45 éves Münchenben élő Manoush egyébként a fiatalság megszállottja, húsz év alatt több mint negyvenszer feküdt plasztikai sebészek asztalára. Most tulajdonképpen az életét kockáztatja az örök fiatalságért azzal, hogy ezt a baktériumot, amit az örökké fagyott Szibériai talajban találtak, a testébe fecskendezték. A beavatkozást Moszkvában végezték el.

Íme Manoush, a színésznő, aki kipróbálta az örök fiatalság baktériumát Forrás: NORTHFOTO/RECAL MEDIA www.recalmedia.com / Barcroft Media/Aaron Fiora / Barcroft Images

Három hónappal ezelőtt jutatták először a vérkeringésébe a baktériumot, és azt mondja, fiatalabbnak érzi magát, és jobban is néz ki.
"A bőröm olyan, mint a kibabáké. A fotókon ez lehet, hogy nem látszik, de nincs rajtam ránc, vagy foltok. Sosem éreztem még magam jobban, remekül is alszom. Sokkal hosszabb ideig tudok edzeni, jobban birom a terhelést" - mondja a színésznő, aki azt is elárulta, hogy mióta a kezelés tart, azóta nem volt egyszer sem beteg, a megfázások is elkerülik - írta a DailyMail.

A Bacillus F nevű baktériumot Jakutföld északi részén, a Föld leghidegebb lakott vidékén fedezték fel. Eddig még csak egereken próbálták ki a hatását, és az állatok élettartama a másfélszeresére nőtt. Erősödött az immunrendszerük és az emésztésük is fokozódott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.