Íme Manoush, a színésznő, aki kipróbálta az örök fiatalság baktériumát

2017.09.23. 11:01

"Az öregedés egy betegség" - vallja Manoush, az a nő, aki kipróbálta a Bacillus F elnevezésű baktériumot, aminek sejtjei nem mutatják az öregedés jeleit.

A 45 éves Münchenben élő Manoush egyébként a fiatalság megszállottja, húsz év alatt több mint negyvenszer feküdt plasztikai sebészek asztalára. Most tulajdonképpen az életét kockáztatja az örök fiatalságért azzal, hogy ezt a baktériumot, amit az örökké fagyott Szibériai talajban találtak, a testébe fecskendezték. A beavatkozást Moszkvában végezték el.

Íme Manoush, a színésznő, aki kipróbálta az örök fiatalság baktériumátForrás: NORTHFOTO/RECAL MEDIA www.recalmedia.com / Barcroft Media/Aaron Fiora / Barcroft Images

Három hónappal ezelőtt jutatták először a vérkeringésébe a baktériumot, és azt mondja, fiatalabbnak érzi magát, és jobban is néz ki.
"A bőröm olyan, mint a kibabáké. A fotókon ez lehet, hogy nem látszik, de nincs rajtam ránc, vagy foltok. Sosem éreztem még magam jobban, remekül is alszom. Sokkal hosszabb ideig tudok edzeni, jobban birom a terhelést" - mondja a színésznő, aki azt is elárulta, hogy mióta a kezelés tart, azóta nem volt egyszer sem beteg, a megfázások is elkerülik - írta a DailyMail.

A Bacillus F nevű baktériumot Jakutföld északi részén, a Föld leghidegebb lakott vidékén fedezték fel. Eddig még csak egereken próbálták ki a hatását, és az állatok élettartama a másfélszeresére nőtt. Erősödött az immunrendszerük és az emésztésük is fokozódott.

örök fiatalságBacillus F